La desfilada de Moros i Cristians omplirà aquest dissabte Almussafes de música i color

L’activitat, que porta realitzant-se més de 20 anys i començarà a les 20 hores, recorrerà alguns dels principals carrers del municipi

Participaran la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor, Clavaris, Clavariesses, la comparsa Alí Ben Bufat i el Grup de Dansa del Ventre d’Almussafes

En l’ambientació musical col·laboraran la Colla d’Al-mansáf de tabal i dolçaina i la banda de la Societat Musical Lira Almussafense

Almussafes, a 5 de juliol de 2018. Aquest dissabte 7 de juliol, a les 20 hores, donarà començament la tradicional desfilada de Moros i Cristians d’Almussafes, en la qual participaran la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor, els Clavaris i Clavariesses, la Comparsa Alí Ben Bufat i el grup de Dansa del Ventre de la professora Patricia Leisa, tots ells acompanyats per la Colla d’Al-mansáf de tabal i dolçaina i per la banda de la Societat Musical Lira Almussafense de la localitat. L’eixida es durà a terme en l’inici del carrer Major a l’altura del carrer Sant Creu i posteriorment recorrerà les principals vies de la població fins a arribar a l’Avinguda Paral·lel, on conclourà la desfilada.

Les marxes mores i cristianes tornen a estar presents un any més en l’àmplia programació organitzada per l’Ajuntament d’Almussafes per a la celebració de les festes patronals de la localitat. Aquest 2018, la iniciativa es durà a terme aquest dissabte 7 de juliol a partir de les 20 hores, moment en el qual la comitiva iniciarà el seu recorregut, que començarà en el carrer Major a l’altura del carrer Sant Creu.

En aquesta edició participaran el Grup de Dansa del Ventre dirigit per la professora Patricia Leisa, les comparses mores i cristianes dels Clavaris i les Clavariesses, la Comparsa Alí Ben Bufat i la constituïda per la Reina de les Festes 2018 i la seua Cort d’Honor, les quals estaran acompanyades per la banda de la Societat Musical Lira Almussafense, amb la qual es tancarà la desfilada. Obrint la comitiva estarà una vegada més el grup de tabal i dolçaina de la Colla d’Al-Mansáf de la població.

Després de recórrer la principal via del municipi íntegrament, arribarà fins a la plaça Major, des d’on continuarà pel carrer Castell, per a seguir posteriorment per la Plaça del Mercat, els carrers Santa Anna, Literat Azorín, Ausiàs March i el Passeig del Parc per a finalitzar en l’Avinguda Paral·lel.

“Jo crec que és un dels actes més festius i vistosos de tot el calendari perquè no es concentra en un sol espai, sinó que es va traslladant per tot el nucli urbà, la qual cosa permet acostar els seus principals senyals d’identitat, els vistosos vestits i els característics sons, a tota la ciutadania, que es va col·locant durant el recorregut en les voreres per a gaudir de l’espectacle”, destaca el regidor de Festes, Andrés López.

El mateix dissabte, a partir de les 00.30 hores, la pista Polivalent acollirà el Ball dels Clavaris, en el qual està prevista l’actuació de l’orquestra ‘Reality’ i d’una sessió de discomòbil.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.