Alzira adquirix un nou vehicle municipal

Este matí ha tingut lloc l’entrega del nou vehicle municipal de l’Ajuntament d’Alzira a la qual han assistit l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, el regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres, i altres membres del Departament.

Es tracta d’un vehicle de classe pick up 4×4 de doble cabina a l’abast de la Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient, que s’ha adquirit amb la modalitat de rènting per un termini de 5 anys, amb la devolució del vehicle a la finalització del període.

Carreres assegura al respecte: “Estem en un moment en què l’automoció està evolucionant i caminant a solucions més ecològiques i netes per al nostre medi ambient. Optem per esta modalitat de contracte, amb una durada curta que ens permetrà accedir a eixes millores als cinc anys i comptar amb vehicles més eficients”.

El vehicle està destinat a fer inspeccions i tasques de vigilància a les zones de la Murta i de la Casella i, al mateix temps, compta amb les condicions necessàries per a l’ús en cas de situacions d’emergència.

En este sentit, l’alcalde ha manifestat: “Esta adquisició s’incorpora al parc de vehicles, cosa que ens permet posar a disposició de l’entitat Vacif un vehicle adequat per a circular per terrenys muntanyosos, amb la qual cosa es millora la seua tasca de voluntariat fent front als incendis forestals”.

La quota mensual del rènting suposa que l’empresa adjudicatària es fa càrrec tant del manteniment integral del vehicle, de la substitució de peces desgastades, de la reparació d’avaries, de la substitució de pneumàtics i de l’assistència en carretera 24 h, així com de l’assegurança, dels impostos de matriculació i circulació i de la ITV.

Característiques:

– Vehicle classe pick up -4×4 de doble cabina
– Combustible: dièsel
– Cilindrada: fins a una cilindrada màxima de 3.200 c. c.
– Nombre de places: 5
– Nombre de portes: 4
– Revestiment de protecció zona de càrrega en alumini
– Tendal posterior tipus encunya amb barra per a la caixa de càrrega i protecció de cabina cristall posterior
– Zona davantera amb capacitat d’arrossegament mínim de 5.000 kg.
– Potència: a partir de 150 CV
– Aire condicionat
– Bola d’enganxament de remolcs
– Color: blanc
– Roda de recanvi

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.