Recepció a l’Ajuntament d’Alzira de la Mancomunidad Trinacional Fronteriza Río Lempa

Solidaritat i cooperació.

El Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira ha acollit l’acte de benvinguda a representants de la ‘Mancomunidad Trinacional Fronteriza Río Lempa’. Al llarg d’aquesta setmana representants de diferents municipis de Centreamèrica visitaran diferents institucions per tal d’aprendre a gestionar diferents serveis d’interés per als municipis que integren la Mancomunitat que agrupa municipis de Guatemala, El Salvador i Hondures.

També ha participat en l’acte el President de la Mancomunitat Ribera Alta, Txema Peláez, qui ha explicat que aquesta setmana aprendran sobre la gestió del medi ambient i dels recursos.

Amb aquest agermanament es vol contribuir a crear una consciència internacional en la població i realitzar accions concretes de cooperació i solidaritat entre els pobles, així com intercanviar experiències per a afrontar problemes i buscar solucions que puguen ajudar mútuament.

La delegació centreamericana estarà integrada per 25 persones, entre alcaldes, regidors i tècnics de les entitats agermanades i dels municipis que les integren.

Per la seua banda, els alcaldes dels diferents municipis que integren la ‘Mancomunidad Trinacional Fronteriza Río Lempa’ han agraït la benvinguda per part de la ciutat.

 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.