17 fotògrafs de diferents punts d’Espanya exposen en el Museu de la Festa amb la col•laboració de Fotoaficionats Algemesí

El Museu Valencià de la Festa d’Algemesí, acull l’exposició fotogràfica “Encontraste II” del Fòrum Fotogràfic Amants de la Fotografia, que s’inaugurarà el divendres 24 de febrer a les 19 hores i podrà ser visitada fins al 26 de març.

El “Fòrum Fotogràfic Amants de la Fotografia” neix a la xarxa social de Facebook l’any 2014 amb l’objectiu d’impulsar la creativitat artística a través de la fotografia. La idea del Fòrum és poder compartir, observar, comentar, aprendre i gaudir els uns dels altres. Els seus membres, tant professionals com a aficionats, provenen de diferents llocs d’Espanya i, en alguna ocasió, d’altres països del món.

Un altre dels objectius del Fòrum és realitzar una exposició fotogràfica de les imatges pujades al mur durant un any. A aquest efecte es presenta a la sala d’exposicions del Museu Valencià de la Festa d’Algemesí, una proposta expositiva de 37 fotografies seleccionades d’entre 17 dels seus membres, de les més de 600 fotografies publicades durant l’any 2015, amb la finalitat d’acostar al visitant les diferents sensibilitats i formes de veure i entendre la fotografia artística.

La fotografia té el poder de congelar el temps i fer-nos veure el que l’ull de cada autor processa en la seua ment i capta amb la càmera, intentat inquietar-nos, emocionar-nos o atrapar-nos per uns instants. Una exposició de 17 mirades diferent amb un nexe comú, la seua passió per la fotografia i les ganes de comunicar amb ella.

Deixa el teu comentari