18 carletins partixen cap a Sabiñánigo per participar en la marxa Quebrantahuesos

Participants QuebrantahuesosUn total de 18 carletins partixen hui cap a Sabiñánigo (Osca) per participar en la marxa cicloturística de major renom nacional, la Quebrantahuesos. L’expedició està formada per 15 ciclistes i 3 acompanyants.

  Ciclistes del Velo Club Carlet i del Big Bikes Carlet participaran en esta marxa que travessa els Pirineus fins al vessant francés amb un recorregut de 201 quilòmetres i un desnivell acumulat de 3.500 metres.

 QuebrantahuesosL’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, i els edils Agustí Royo, Ramón Boronat i Rubén Pascual van rebre en l’Ajuntament l’expedició carletina per a desitjar-los molta sort en esta dura però gratificant experiència esportiva que es disputarà el dissabte 20 de juny i que albergarà prop de 14.000 cicloturistes de tot el món.

 La marxa cicloturística Quebrantahuesos, organitzada per la penya ciclista Edelweis, celebra enguany la seua 25 edició. Els participants ascendiran els ports de Somport, Marie Blanche, Portalet i Hoz de Jaca, un recorregut amb excel·lents vistes paisatgístiques.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari