2018 un “any 10” per a Bioparc València

Aquest any el parc ha celebrat el seu 10 aniversari i s’ha consolidat com un dels millors parcs d’animals del món.

En 2018 Bioparc València ha complit el seu XX aniversari i s’ha consolidat com un dels 10 millors parcs d’animals del món.

En aquest any del XX aniversari, es va crear una imatge commemorativa al dissenyador gràfic valencià Iban Ramón. I per a aquest any tan important Bioparc va inaugurar l’escultura d’un elefant africà com a fita de celebració del 10 aniversari. Una figura que s’ha convertit en emblema de la ciutat.

En aquest any, a més, han hagut naixements d’animals dins dels programes de preservació d’espècies en perill d’extinció. Aquest any han nascut cries d’espècies amenaçades com gaseles Mhorr, dril, el goril·la Pepe, el ximpanzé Coco, zebres, cigonyes de Abdim i molts més. Imatges que han sigut compartides en xarxes socials i algunes d’elles han donat la volta al món.

Bioparc ha tingut també un gran nombre d’organitzacions d’esdeveniments esportius solidaris com la Can-rrera, la carrera en Manada. Uns clàssics i imprescindibles per als valencians que contribueixen a la conservació de la naturalesa més salvatge.

També accions de conservació d’àmbit local  i esdeveniments compromesos amb el benestar animal.

Aquest 2018 Bioparc València segueix consolidant-se com un destí turístic diferencial i de qualitat de la ciutat de València. Milers de persones de totes les procedències nacionals e internacionals s’han desplaçat per conèixer aquest punt d’atracció turística diferencial de València.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.