El pròxim diumenge tindrà lloc el III Duatló Sprint Ciutat d’Alzira i el II Duatló de la Dona

Per tercer any consecutiu es celebrarà a Alzira el Duatló Sprint i el II Duatló de la Dona, organitzats pel Club de Triatló Alzira i el Club d’Atletisme la Rabosa. Serà el pròxim diumenge 24 de gener, a partir de les 09:30 hores.

logo ayto alzira

La primera prova, el Duatló en la modalitat Sprint, es realitzarà sobre les distàncies següents: 5 km de carrera a peu, 20 km de bicicleta i 2,5 km de carrera a peu. La segona prova, el Duatló de la Dona en la modalitat de Superesprint, tindrà com a distàncies  referents  2,5 km de carrera a peu, 9,2 km de bicicleta i 1.250 m de carrera a peu.

Els trams de carrera a peu es concentraran en la zona del poliesportiu Jorge Martínez Salvadores Aspar, per la pista de cros i d’atletisme, lloc d’eixida i de meta; i per la zona de Tulell.  El tram de bicicleta constarà de dos voltes a un circuit totalment  urbà, que inclou la pujada en dos ocasions fins a la rotonda de la Muntanyeta, i el pas per les principals avingudes d’Alzira.

El circuit de bicicleta de la primera de les proves circumval·la tota la ciutat per les principals avingudes, però en cap moment es tallarà el trànsit en estes vies, sinó que es diferenciaran amb cons i tanques els sentits de circulació per a la carrera i per als vehicles, i es podrà accedir o eixir de la ciutat per diversos punts controlats per la Policia Local, Protecció Civil i personal col·laborador. Està previst que a les 10:45 hores queden lliures tots els accessos i eixides d’Alzira, a excepció de la zona de Tulell. També es trobaran senyalitzats els trams de vies que s’han de deixar lliures de vehicles estacionats.

Es prega a tots els veïns que utilitzen els seus vehicles entre les 9:30 i les 10:45 hores la seua col·laboració i comprensió pels possibles talls puntuals que puguen trobar en estos desplaçaments, que en cap moment els impediran accedir o eixir cap a la destinació on es dirigisquen.

En el document adjunt s’inclouen tots els detalls dels circuits de les diferents modalitats i les seues característiques.000372

 

Alzira, 20 de gener de 2016

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.