Cullera explora fórmules de col·laboració amb Sueca en matèria agrària

El Consell Agrari estudia convertir-se en un ens executiu autònom com el del poble veí

20160129_122544 CULLERA. 01-02-16. Millorar i fer més eficient la gestió agrària al municipi. Amb eixe objectiu la regidoria d’Agricultura de Cullera que dirigix Marc Joan ha encetat contactes amb el consistori de Sueca per interessar-se sobre el funcionament del Consell Agrari d’eixa localitat.

El passat divendres, Marc Joan juntament amb l’encarregat del Consell Agrari municipal, Silvino Cuenca, es va reunir amb el regidor d’Agricultura suecà, Salvador Campillo, els tècnics del Consell Agrari i el cap dels guardes rurals de la població veïna per a interessar-se pel funcionament d’eixe organisme.

Entre altres qüestions, es va tractar l’opció de signar un protocol de col·laboració entre els consells agraris dels dos pobles. Cullera limita en bona part amb el terme de Sueca i les autoritats municipals entenen que podrien obrir-se vies de col·laboració en diversos aspectes.

Així mateix, la regidoria d’Agricultura de Cullera s’ha plantejat la possibilitat d’adoptar el model de funcionament que té el Consell Agrari de Sueca. D’esta manera, l’organisme cullerenc podria passar de ser un ens consultiu a altre amb caràcter executiu amb plena autonomia, ha conclòs Joan.

 

 

 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.