El dissenyador murcià, Rubén Lucas, venç en el concurs artístic 2016

El dissenyador murcià, Rubén Lucas, venç en el concurs artístic 2016

La sèptima edició del certamen recaba 46 obres procedents de València, Castelló, Navarra, Lleó i Múrcia

Almussafes, a 10 de febrer del 2016. El jurat de la sèptima edició del certamen de cartells commemoratius del Dia Internacional de la Dona, convocat des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat del consistori d’Almussafes, ha emés hui dimecres 10 de febrer el seu veredicte, conclosa la valoració de les 46 obres presentades, 31 més que en la passada convocatòria. El dissenyador murcià, Rubén Lucas García, ha creat el disseny guanyador, pel que percebrà un premi de 300 euros, a més d’il·lustrar la celebració de la Setmana per la Igualtat de 2016. Tots els cartells presentats a la convocatòria es mostraran en una exposició pública durant el mes de març en el hall del Centre Cultural.

valoració jurat certament cartells donaUn any més, l’Ajuntament d’Almussafes anunciarà els actes commemoratius de la Setmana per la Igualtat d’enguany amb el cartell guardonat en el certamen que el consistori ha convocat sobre la temàtica simbòlica del Dia 8 de març.

Divendres passat 5 de febrer, el consistori municipal va tancar el termini de presentació dels treballs que, en esta sèptima edició, han ascendit a la quantitat de 46, una xifra amb què hem triplicat la participació registrada en l’anterior convocatòria, a més d’ampliar fronteres quant al lloc de procedència dels treballs”, destaca la regidora de Polítiques d’Igualtat, Davinia Calatayud.

Un total de 34 artistes, 24 d’ells d’Almussafes, i la resta d’altres poblacions de la Comunitat Valenciana com a Sueca, Borriana, Paterna, Museros i Betxí, i d’altres províncies com Múrcia, Navarra i Lleó, amb edats compreses entre els 15 i els 62 anys, han remés els seus dissenys originals i inèdits al certamen, el jurat dels quals s’ha reunit este mateix matí per a analitzar cada un d’ells i emetre la fallada corresponent.

“En totes les obres hem pogut constatar el simbolisme intrínsec al Dia 8 de març, encara que lògicament els professionals del món de la cultura, l’art i la societat que integren el Jurat del certamen han destacat la qualitat artística i la plasmació del valor més representatiu del Dia de la Dona d’una d’elles en particular, que és la que finalment ha obtingut el beneplàcit conjunt de tots els membres”, afirma l’edil.

De fet, el dissenyat murcià de 36 anys, Rubén Lucas García, amb inenarrables treballs premiats en certamens nacionals de disseny a favor seu, com el de Moros i Cristians de Guardamar del Segura de 2013 o el de la XXX Setmana Universitària del Vi de Madrid de 2014, és el que finalment ha resultat guardonat en esta sèptima edició. Tant el seu disseny com la resta dels 45 cartells presentats s’exposaran públicament en el Centre Cultural, a partir del pròxim dia 7de març.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.