El 76% dels visitants de Bioparc en estiu han sigut turistes nacionals e internacionals

Aquest estiu el Bioparc Valencia es reafirma en el TOP’10 mundial dels parcs d’animals.

Bioparc València segueix consolidant-se com a destí turístic diferencial i de qualitat de la ciutat de València. En aquests mesos d’estiu més d’un 76% dels seus visitants han sigut turistes internacionals i d’altres Comunitats Autònomes. Milers de persones que s’han desplaçat fins la zona de la ciutat per coneixer un punt d’atracció turística de gran rellevància que diversifica l’oferta i vertebra els fluxos i nuclis d’interès turístic de València.

Si 2017 va marcar un punt d’inflexió amb un creixement molt important dels visitants internacionals en relació als anys anteriors, aquest 2018 mostra com Bioparc Valencia s’ha fiançat com a destí per als turistes, inclòs a pesar de la disminució dels anglesos en la Comunitat.

El reconeixement de la qualitat de Bioparc per part dels visitants que ja han viscut l’experiència Bioparc està de fons d’aquesta consolidació.

Altre dels motius de l’enfortiment com a destí es el creixent interés per l’oci amb causa que Bioparc abandera i de la preocupació per la conservació de la natura entre la població.

En aquest sentit, la aposta per la qualitat i benestar animal de l’equip del parc es molt apreciat entre els visitants i els seus fruits amb l’èxit dels programes de preservació d’espècies amenaçades i la presència de nombroses cries d’espècies tan emblemàtiques com els grans primats: goril·les i ximpanzés. També s’ha pogut veure en situacions com el rescat de la xicoteta zebra pels seus cuidadors que ha donat la volta al món a través dels mitjans de comunicació i xarxes socials i que difonen internacionalment aquest tros d’Àfrica a València que no deixa indiferent a cap persona que ho visita i que converteix aquest projecte en únic en la seua espècie.

Deixa el teu comentari