Aigües de Cullera dóna 3.000 euros a Cáritas

L’empresa mixta seguirà l’any que ve amb el bo social per a evitar el tall d’aigua a famílies sense recursos

donacio-caritas-aigu%cc%88es-de-culleraCULLERA. 21-12-16. L’empresa mixta Aigües de Cullera —de la qual l’ajuntament és accionista majoritari— col·labora novament amb l’alimentació de persones en risc d’exclusió social.

Este matí Jordi Mayor, alcalde de Cullera i Laura Gascón, gerent d’Aigües de Cullera, han fet lliurament a la directora de Càrites – Sant Francesc, Teresa Catalá, de la donació que la companyia gestora del cicle integral de l’aigua oferix anualment per estes dates amb destinació a l’alimentació de famílies necessitades.

Durant l’acte de lliurament, s’ha destacat que esta col·laboració, que es desenvolupa des de fa diversos anys, s’unix a altres iniciatives d’Aigües de Cullera per a ajudar a aquelles famílies més desfavorides del municipi i entre les quals s’inclou a més el fons social, dotat amb 20.000 €, per a ajudar en el pagament del rebut de l’aigua a aquells col·lectius més vulnerables davant la situació econòmica.

Este fons tindrà continuïtat al llarg del pròxim any, segons ha confirmat hui el regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Juan Vicente Armengot, després de la celebració de l’últim Consell d’Aigües, presidit per l’alcalde.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.