La sala polivalent del pavelló Esportiu d’Almussafes estrena paviment esportiu

Un total de 217 usuaris utilitzen setmanalment l’esmentada instal·lació

L’ajuntament invertix 6.300 euros en l’adquisició i muntatge del nou sòl

Almussafes, a 3 de gener del 2017. El pavelló poliesportiu d’Almussafes inaugura l’any 2017 amb una imatge renovada. A més de la intervenció urbanística executada en la pista central de la dependència municipal amb càrrec al superàvit del 2015, la seua sala polivalent acaba d’estrenar un nou paviment de què es van a beneficiar els alumnes inscrits en els huit programes esportius que s’impartixen setmanalment en la mateixa. El consistori d’Almussafes ha sufragat íntegrament la intervenció per al subministrament i col·locació d’una tarima flotant de roure en els 106 metres quadrats de superfície de l’espai. L’import de l’esmentada actuació ha ascendit a 6.316 euros.

sala-usos-multiples-pavelloEl pavelló poliesportiu municipal rep diàriament a multitud d’usuaris interessats en l’àmplia oferta esportiva que cada temporada se li brinda a la ciutadania. La sala polivalent de la dependència pública és una de les més utilitzades diàriament. De fet, en ella s’impartixen un total de huit programes especialitzats en la dansa, la gimnàstica i també les arts marcials.

Way tan Kong, Aikido, Aero-combat, Bollywood, Dansa del Ventre, Tot Ritme, Xiqui-Ritme i Dansa Moderna són les propostes d’esta temporada 2016-2017, cursos municipals que, en l’actualitat i en el seu conjunt, compten amb un total de 217 alumnes inscrits. Tots ells van a poder-se beneficiar del nou paviment esportiu, consistent en una tarima flotant de roure, que el consistori d’Almussafes acaba d’instal·lar en els seus 106 metres quadrats de superfície.

“De nou hem donat resposta a una petició ciutadana completant esta intervenció que, sens dubte, millorarà i dotar d’una major qualitat el desenrotllament dels diferents programes esportius que impartim en la nostra instal·lació”, destaca el regidor d’Esports, Pau Bosch.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.