El Club de Tir amb Arc d’Almussafes comptarà amb quatre integrants en el nacional de cadets i menors de 14 anys

Els arquers van aconseguir la seua classificació durant el passat campionat autonòmic de tir amb arc en sala celebrat el diumenge a Natzaret, València

L’entitat s’adjudica sis podis en la cita esportiva de la Comunitat en esta modalitat

Almussafes, a 24 de gener del 2017. Un total de quatre arquers membres del Club de Tir amb Arc d’Almussafes participaran en el pròxim campionat d’Espanya de cadets i menors de 14 anys que se celebrarà a Pamplona el tercer cap de setmana de febrer, concretament els dies 18 i 19. Diumenge passat, 22 de gener, el poliesportiu de Natzaret, a València, va acollir la trobada autonòmica de tir amb arc en la modalitat de sala, durant la qual l’entitat esportiva d’Almussafes es va fer amb un total de sis medalles. Esta competició tancava el calendari de les proves de sala de la Comunitat, i donarà pas al torneig absolut que es disputarà en Benalmádena (Màlaga) els pròxims 3, 4 i 5 de febrer. Esta trobada comptarà amb la participació de Nerea López, esportista resident al Centre d’Alt Rendiment de Madrid, i els cadets Ferrán Rodrigo, María Gómez i Yolanda Lucha. D’altra banda, junt amb este grup d’arquers cadets viatjarà a Pamplona Emilio Lucha, que competirà a la categoria infantil.

Diumenge passat, 22 de gener, de 8 a 14 hores, les instal·lacions esportives de Natzaret, a València, es van convertir en la seu del campionat autonòmic de tir amb arc en sala. La competició, organitzada pel Club Arc de València, va consistir en dos sèries de 30 fletxes per a decidir els distints enfrontaments fins a arribar a les finals disputades en les diferents categories. Els arquers d’Almussafes van obtindre grans resultats i van sumar un total de sis medalles al seu extens palmarés: quatre ors, una plata i un bronze. En la modalitat d’arc recorb olímpic, Ferrán Rodrigo (en la categoria cadet) i Emi Lucha (en la infantil) es van classificar en primer lloc. A més, Yolanda Lucha i Maria Gómez van quedar en segona i tercera posició, respectivament, també en la categoria cadet. Per la seua banda, Bea Polo va obtindre l’or en la modalitat d’arc compost dins de la categoria infantil i Vicenta Palacios, en la categoria senior, va ser la campiona en la modalitat d’arc nu.

Este esdeveniment donarà pas al campionat absolut de febrer que se celebrarà en Benalmádena (Màlaga), en el que el Club de Tir amb Arc d’Almussafes estarà representat per la brillant arquera Nerea López, que actualment residix al Centre d’Alt Rendiment de Madrid, i els cadets Ferrán Rodrigo, Yolanda Lucha i Maria Gómez, que participaran en la categoria júnior en esta gran cita esportiva.

Quant al campionat nacional que acollirà Pamplona els pròxims 18 i 19 de febrer, així mateix, este grup de promeses del tir amb arc viatjarà acompanyat per Emilio Lucha, arquer de la categoria infantil, per a continuar collint èxits en la seua brillant trajectòria esportiva.

“Des de l’Ajuntament d’Almussafes volem felicitar els nostres esportistes pels recents èxits obtinguts i els augurem enormes victòries en les dos pròximes cites. Estem segurs que els jóvens arquers de la nostra localitat arribaran molt lluny”, assegura el regidor d’Esports, Pau Bosch.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.