El ple demana a Confederació que netege el Magre i al Ministeri que execute les obres

Juntament amb aquestes dues propostes s’aprovà també començar a estudiar ubicació i característiques de la pista d’skate. totes les propostes són aprovades per unanimitat

mesalgemesiLes tres propostes que M+S ALGEMESÍ presentà per al plenari de la setmana passada foren aprovades per unanimitat. Volem doncs manifestar la nostra satisfacció per començar l’any partint del consens, i volem agrair, com no, el suport de la resta de grups a unes propostes que han fet seues i que serviran per a millorar Algemesí.

A petició de diverses persones que ens havien comentat el lamentable estat en que es trobava el llit del Magre després de la crescuda de desembre hem demanat a la Confederació la seua neteja especialment del tram final que va des del pont de l’avinguda de Guadassuar fins a la desembocadura al Xúquer. Eixe tram es troba ple d’abundants bosses i objectes de plàstics, suro sintètic, caixes i caixons, i fins i tot mobles com sofàs, cadires d’oficina, taules… enganxats entre canyes i arbustos

L’impacte visual és important i fa que l’agradable passeig al costat del Magre no ho siga tant. A més a més, li demanem també que repose les baranes de la passarel•la de fusta de dintre del llit que permet connectar el bosc de Ribera amb l’àrea recreativa. Aquestes han desaparegut i la passarel•la està pràcticament inservible. No oblidem que la neteja del riu és una obligació de la Confederació que deuria d’haver executat ella d’ofici, però que fins ara no ha fet i que sovint no tendeix a fer.

Per altra banda, i relacionat amb el tema anterior, l’ajuntament d’Algemesí s’ha sumat a tots aquells pobles de la Ribera que li han demanat també al Ministeri que execute integralment el Pla Global front a Avingudes del Baix Xúquer, que reprenga el Pla de Participació i molt especialment que Ministeri i Confederació aborden el tema dels caudalímetres i que faciliten informació en temps real de tots els caudalímetres i no sols de dos que són les que faciliten fins ara (Tous i Hort de Mulet).

Però sobretot es demanà al Govern espanyol que realitze d’immediat les obres necessàries per tal de garantir que la capacitat d’emmagatzemament real de l’embassament de Bellús siga de 69 hm3, tal com va ser dissenyat, en lloc dels 29 hm3 que és el que pot acumular ara per no haver-se executat les obres complementàries necessàries. A més a més s’aprovà també altra moció que no presentàrem nosaltres per demanar a Conselleria l’execució de les obres contemplades al PATRICOVA que ens afecten a Algemesí, moció a la qual també ens sumàrem, no sense abans reclamar un finançament just i adequat per al País Valencià que ens permeta fer front a aquesta i altres obligacions.

Per últim, a l’igual que les dues anteriors, també s’aprovà per unanimitat la moció relativa a encomanar un estudi als departaments d’Esports i Urbanisme sobre la millor ubicació d’una pista d’skate al poliesportiu, així com al de Joventut que anime un procés participatiu entre els joves per tal que aporten idees. Recordem que aquesta proposta formava part de les 115 propostes i que a més dels tres partits signants de la proposta també ha tingut el vot favorable del populars que també portaven una proposta semblant en programa.

2017 comença amb bon peu i seguint la tònica anterior. Les tres propostes de M+S ALGEMESÍ han estat aprovades per unanimitat demostrant-se així que l’important no és tenir cap càrrec o nomenament sinó complir amb els compromisos electorals impulsant propostes i iniciatives que després seran desenvolupades per qui pertoque. Hem treballat i continuarem treballant EN POSITIU.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.