Benimodo vibra amb la música

Benimodo, 31 de gener de 2017.Especial cap de setmana musical a Benimodo. La Casa de la Cultura de la localitat riberenca va viure dos especials concerts de qualitat internacional. Dissabte la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benimodo va oferir un concert de veu i piano, denominat “De corazón a corazón” amb el grup Amor Fino, de Sant Petersburg.

El grup va interpretar les obres de Cachini i Wiliam Gómez amb “ve Maria”, “Concierto de Aranjuez” de J. Rodrigo, “A time for us” de Nino Rota o “Claro de luna” de Beethoven, entre altres obres de Bellini, Donizetti, Fauré, Casare Bixio i Agustin Lara. El trio suposa una confraternitat de músics professionals formats acadèmicament en els millors conservatoris superiors de Rússia.

Han realitzat gires per diversos països d’Europa i Estats Units d’Amèrica com a cantants solistes i han treballat amb directors de diferents centres de Rússia i Europa. Per la seua part, al dia següent tingué lloc el concert de piano “Matinée”, de Marita Primo Rocher, amb obres de Johann S. Bach, Liszt, Beethoven, Albéniz i Debussy.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.