Sueca celebra la festivitat de Sant Blai

Sueca, 25/01/2017.El pròxim divendres 3 de febrer, Sueca tornarà a celebrar la festivitat de Sant Blai, tornant a la normalitat, ja que l’any passat per celebrar el 1700 aniversari del martiri no es va fer el trasllat. Com en anys anteriors, a les 19:15 es farà el tradicional trasllat des de la Capella de l’Hospitalet fins a l’Església de Sant Pere, on a les 19:30 es celebrarà una missa en honor a Sant Blai, també conegut com el patró dels xiquets.

En finalitzar la missa, es seguirà amb la tradició de la benedicció, tot seguit, es repartiran més de 1000 rotllets i el cant dels gojos. Una vegada hagen finalitzat, es tornarà a Sant Blai a la Capella de l’Hospitalet, que, a més aniran acompanyats er l’Associació Cultural La Xala de Sueca.

Les famílies Vera i Sisternes, els organitzadors de la celebració, han volgut fer palés el seu agraïment a l’Ajuntament de Sueca per la seua col·laboració, així com a totes les persones que fan possible que la festivitat pervisca en el temps.

A més a l’acte, assistiran la Començadoreta i les llauradoretes de la Mare de Déu de Sales, els majorals de Benissants, el sibil·ler i el acòlic de la calenda i, també la festera Major de Sueca, Maria Viñoles i la seua Cort d’Honor.  A més, de la comunitat armènia  de la Ribera Baixa, donat l’orige armeni de Sant Blai.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.