S’obri el període de recepció d’obres per a la VIII Biennal de Pintura “Ciutat de Carcaixent”

Este certamen biennal contempla un premi únic de 2.500€

Des del 30 de gener fins al 7 de febrer, els participants interessats a participar en la huitena edició de la Biennal de Pintura Ciutat de Carcaixent podran passar per la Biblioteca Municipal a depositar les seues obres. S’estableix un únic premi de 2.500€ al millor treball pictòric que, junt amb la resta d’obres seleccionades, seran exposades al públic del 3 al 12 de març en la Sala d’Exposicions de la Biblioteca.

L’Ajuntament de Carcaixent, amb la col·laboració de l’Associació Pictòrica i Cultural de Carcaixent, ha organitzat una nova edició d’este certament biennal que compta amb una gran acollida per part d’artistes procedents de tot l’Estat espanyol des que va començar el 2002. El concurs està obert a qualsevol tècnica i estil i les dimensions màximes dels treballs han de ser 180x180cm. Les bases íntegres es poden consultar tant a la pàgina web de l’Ajuntament de Carcaixent i com a la de la Biblioteca Pública Municipal.

Desirée Palma, regidora de Cultura, ha destacat la voluntat de l’actual Equip de Govern de continuar recolzant esta iniciativa i de dotar-la de major prestigi. Així mateix, ha manifestat que “tradicionalment la Biennal és una mostra de l’excel·lent salut artística i cultural amb què compta Carcaixent, per la qual cosa hi ha una voluntat clara de seguir impulsant-la amb fermesa”. En esta línia, ha explicat que cada edició resulta més difícil seleccionar les obres que formaran part de l’exposició i del catàleg per les limitacions de l’espai, “és per això que un dels nostres objectius és trobar un espai més ampli per tal de poder donar cabuda a més obres a l’hora d’exposar”.

El premi serà lliurat al guanyador o a la guanyadora el divendres 3 de març, a les 19.00 hores, en l’acte públic d’inauguració de l’exposició.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.