El pilot almussafeny Aarón Polanco fitxa per l’equip Leopard Junior Team

El jove esportista participarà aquesta temporada en el Campionat del Món Junior de Moto3

Malgrat la seua curta edat, ja compta en la seua trajectòria amb importants èxits sobre l’asfalt

Almussafes, a 2 de febrer de 2017. L’almussafeny Aarón Polanco continua amb la seua gran progressió en el món del motor. Ara acaba de fitxar per l’equip Leopard Junior Team, amb el qual espera seguir recollint èxits esportius i continuar creixent com a pilot. Aquest 2017 participarà en el Campionat del Món Junior de Moto3 i afronta el repte “amb molta il·lusió i ganes de superar-nos dia a dia i aconseguir les metes que segur que amb molt treball aconseguirem”.

AARON POLANCOEl pilot almussafeny Aarón Polanco anuncia que passa a formar part de l’equip Leopard Junior Team. Després de diversos anys militant al costat de Jorge Martínez Aspar, Polanco inicia una nova etapa professional en la qual se li presenten nombrosos reptes esportius en els quals el principal objectiu és continuar progressant en el seu aprenentatge en la categoria més renyida i igualada del FIM CEV.

Estic desitjant pujar-me a la moto i poder donar el 100% de mi per a retornar tota la confiança que l’equip està dipositant en mi per a aquest 2017”, comentava satisfet Aarón Polanco sobre el seu fitxatge durant la presentació. “Comencem aquesta marxa amb molta il·lusió i ganes de superar-nos dia a dia i aconseguir les metes que segur que amb molt treball aconseguirem”, va declarar.

El pilot va iniciar la seua trajectòria molt jove. En la seua primera temporada, la de 2009, va aconseguir el primer lloc en categoria minimoto en el “Cuna de Campeones Bancaja” i el segon en el Campionat de Velocitat de la Comunitat Valenciana en la categoria classe B. L’any següent, va aconseguir de nou alçar-se com a guanyador del “Cuna de Campeones Bancaja” però en aquesta ocasió en la categoria Mini GP 90. Així mateix, en 2010 també va aconseguir la victòria en la lliga interescoles en les categories Polini 6.2 cc i Kawasaki 65.

Entre les seues moltes gestes també es troba la d’haver guanyat el Campionat de Velocitat de la Comunitat Valenciana de 2012 en la categoria Moto 4 i, més recentment, la seua sexta posició en el Campionat Junior FIM CEV Repsol en la categoria Moto 3 del 2016 i el tercer valencià en el mateix campionat en 2016.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.