El CFPA d’Almussafes acull una trobada literària amb l’autora local Mari Carmen Sáez

La iniciativa forma part del programa “Lletres als Aules 2017”

Mari Carmen SáezAlmussafes, a 6 de febrer del 2017. La reconeguda escriptora d’Almussafes Mari Carmen Saéz visitarà, els pròxims 9 i 10 de febrer a les 19 i a les 16 hores de la vesprada respectivament, el Centre de Formació de Persones Adultes del municipi. Emmarcada en la campanya ‘Lletres als Aules 2017′, l’objectiu d’esta iniciativa és intercanviar impressions sobre la literatura i les obres de la pròpia autora amb els alumnes de l’escola.

La Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat catalana ha patrocinat una proposta cultural que recorrerà els centres educatius i formatius per a familiaritzar els estudiants amb la literatura. En este cas, el CFPA d’Almussafes celebrarà, el dijous i el divendres que ve a la vesprada, una reunió amb l’escriptora, actriu i poeta local. En estes sessions els participants podran compartir opinions sobre el ric univers literari i acostar-se, a més, a l’extensa bibliografia d’esta polifacètica almussafenya.

Mari Carmen Saez, que també ha participat en l’IES de Benaguasil per a donar a conéixer alguns dels seus llibres als jóvens, ha publicat recentment un conte infantil que consciència sobre la violència masclista, “Els gallinetes de dol”. Entre les obres d’esta autora, que a més dirigix el club poètic local Argila de l’Aire, destaquen Les habitacions secretes, El costum dels crepuscles, La remor del vent, Unes sabatilles de Jaragua, Parla’m com a pluja, Carla i el circ dels cacauets i L’arbre de la vida.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.