La Mig Camí d’Almussafes presenta els protagonistes de les falles 2017

Dalya Rios i Albert Domínguez reben l’homentage de la seua comissió

presentació mig camí1Almussafes, a 7 de febrer del 2017. La Falla Mig Camí d’Almussafes va celebrar, el passat cap de setmana, la proclamació dels seus màxims representants per al 2017. Dalya Rios va rebre la seua banda com a Fallera Major de la comissió, mentre que Albert Domínguez ostentarà el càrrec de President Infantil. Ambdós, que van prendre el relleu del president Infantil i la Fallera Major ixents, Yuri Martínez i Mariví Chinchilla, es van convertir en els grans protagonistes de dos esdeveniments protocol•laris especials en el seu honor, en els que van estar acompanyats, com marca la tradició, per les Regines, familiars, amics, falles i entitats convidades.

La sala d’actes del Centre Cultural va acollir, el passat cap de setmana, les cerimònies d’exaltació del sèptim exercici faller que disfruta esta agrupació fundada a Almussafes en 2010. El president de la comissió, Francisco Torralba, així com el màxim representant infantil, Albert Domínguez, van compartir la gran festa dedicada a la Fallera Major, celebrada durant la vetlada del dissabte 4 de febrer. A més, el diumenge 5, la comissió infantil al complet va abrigar al seu nou representant.

Ambdós presentacions van estar marcades per un viatge per la cultura Índia i el gran treball realitzat, al llarg de tot l’any, pels creatius fallers. En este sentit, l’exaltació oficial de la Fallera Major, Dalya Rios, va estar amenitzada per un espectacle de balls de Bollywood a càrrec dels mateixos integrants de l’associació. D’altra banda, l’acte en honor al President Infantil va destacar per una original peça teatral basada en les aventures de Scooby-Doo en este país asiàtic, obra creada en exclusiva per Mig Camí per a l’ocasió, igual que els artístics decorats.

Com en anys anteriors, ambdós homenatges van comptar amb gran afluència de públic, entre el qual es trobava el primer edil, Toni González, el qual va destacar públicament la implicació i la participació de l’entitat en totes les celebracions del municipi. La reina de les Festes, Belén Godoy, també va assistir a les presentacions, a més d’altres comissions i associacions convidades. Finalment, la Junta Local Fallera, encapçalada per Cristina Nieto, va estar present en sengles vetlades acompanyat als nous protagonistes de la popular festa josefina

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.