L’Ajuntament d’Almussafes adquireix 14 noves taules de jardí per als seus parcs

Se sumen a les 23 ja existents, que acaben de concloure un procés de manteniment per a garantir el seu bon estat i que puguen ser reutilitzades

Les noves unitats es col·locaran en algunes de les zones verdes amb major afluència de gent

Almussafes, a 9 de febrer de 2017. A partir de juny, les zones verdes d’Almussafes disposaran d’un total de 37 taules de berenador per al gaudi dels veïns després de l’adquisició de 14 noves unitats. Les nombroses sol·licituds sobre aquest tema realitzades per la ciutadania han portat a l’executiu a ampliar aquest servei per a facilitar l’ús dels parcs. A més, les 23 ja existents han sigut sotmeses a un procés de restauració per a garantir el seu estat i han sigut pintades de diferents colors per a fer-les més cridaneres.

imatge taules barnisadesEl consistori municipal acaba d’adquirir un lot de 14 noves taules de berenador fabricades en fusta de primera qualitat amb l’objectiu d’ampliar l’espai disponible per a menjars en els parcs i àrees d’esbarjo de la localitat. A partir d’aquest estiu, els veïns d’Almussafes comptaran amb un total de 37 taules de jardí en els espais públics, atès que les 23 ja existents han sigut sotmeses a un exhaustiu procés de restauració que els han retornat el bon estat i ja estan llestes per a tornar a utilitzar-se. Per a dotar-les d’un major atractiu i dinamisme i incrementar la seua vistositat, des de l’equip de govern s’ha optat per pintar-les de diversos colors, concretament les hi ha roges, blaves, verdes i marrons.

“A Almussafes hi ha molta tradició d’eixir al parc a sopar durant els mesos més calorosos de l’any i últimament ens havien arribat bastants sol·licituds demandant l’ampliació del nombre d’aquestes taules, per la qual cosa amb aquesta gran inversió considerem que contribuïm a omplir encara més les nostres zones verdes de famílies disposades a divertir-se i a relacionar-se amb els seus conciutadans en el seu poble”, destaca l’alcalde de la localitat, Toni González.

Aquestes 14 noves unitats es col·locaran en els parcs Central, Constitució, Pontet, Sagrari, Eres i Pinar, les zones verdes amb major afluència de públic, i estaran disponibles, com la resta, de juny a octubre. Després d’aquest període, els empleats municipals les retiren per a preservar-les de les condicions meteorològiques de l’hivern i restaurar-les perquè el següent estiu estiguen a punt per a tornar a ser utilitzades. Tan sol 5, dos del parc de la Constitució i tres en el de les Eres, romanen fixades al sòl i estan disponibles els dotze mesos de l’any.

“El mateix ocorre amb les cadires de plàstic que es posen a la disposició dels veïns. L’objectiu d’aquests serveis és fomentar la presència dels ciutadans en les zones públiques del municipi perquè es relacionen i compartisquen el seu temps d’oci i a açò es dedica una inversió important, per la qual cosa des de la corporació demanem als usuaris que respecten aquest mobiliari urbà perquè eixirem tots beneficiats”, conclou el president de l’executiu municipal.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.