Comencen els treballs de replantació d’arbres als centres educatius d’Alzira

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística es continua amb la replantació d’arbres en els escocells buits.

20170213_105246 Esta setmana els treballs es concreten en dos centres educatius, el d’educació especial Carmen Picó, i el Federico García Lorca.

En els dos centres es plantaran moreres, dotze al Carmen Picó i cinc al García Lorca, d’esta manera els patis d’ambdós centres comptaran amb els arbres que amb el pas del temps necessiten una substitució. “Abans de la plantació de les noves espècies s’han eliminat les soques dels arbres secs, per tal d’adequar els buits on es plantarà”, ha matisat Fernando Pascual, regidor de l’àrea de Gestió Urbanística.

La nova plantació d’arbres es realitzarà al llarg d’esta setmana. “Des de l’equip de govern som conscients de la importància dels arbres, ja que donen vida. No entenem la desídia de les tres legislatures anteriors que ens han abocat a la situació en la qual ara ens trobem i a la qual farem front”, segons Pascual.

Al llarg del 2017 es continuaran les tasques de plantació d’arbres als altres centres educatius de la nostra ciutat, distribuint-se un total de vuitanta nous arbres pels patis dels diversos col·legis d’Alzira. “Amb esta nova plantació seguim amb el nostre compromís de no deixar cap escocell sense arbre a Alzira”, ha remarcat Fernando Pascual, que ha acabat assegurant que “El compromís donat de tindre una ciutat més verda estem complint-lo i així seguirem fins que no quede cap escocells sense arbre”.

Alzira, 13 de febrer de 2017

 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.