S’obri el termini per a inscriure’s als “Espais familiars” de Carcaixent

És un servei que pretén acompanyar els pares i les mares en el creixement com a família mitjançant la comunicació, l’intercanvi d’experiències i el joc amb els fills

Els pares i mares de Carcaixent ja poden inscriure’s als “Espais Familiars” una iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament de Carcaixent, a través del SEAFI (Servei Especialitzat d’Atenció a Família i Infància) . Es tracta d’un servei flexible, preventiu i gratuït, obert a totes les famílies de Carcaixent amb fills de 0 a 1 anys que pretén acompanyar els pares i les mares en el creixement com a família a través de la comunicació, l’intercanvi d’experiències i el joc amb els fills.

Fins el mes de maig, es realitzaran trobades setmanals on els protagonistes seran els menuts i la seua relació amb la mare/pare, i que els donarà la possibilitat d’intercanviar experiències i coneixements sobre la criança dels xiquets i xiquetes. Les sessions, que es realitzaran al CIM, comptaran amb la participació de diferents professionals de la comunitat educativa i sanitària de Carcaixent.

Les inscripcions ja estan disponibles en l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament i per formalitzar-la cal omplir una instància i presentar-la al registre d’entrada de l’Ajuntament. Cada família podrà sol•licitar només plaça i hi ha places limitades a 10 famílies per grup.

Teresa Oliver, regidora de Serveis Socials, ha destacat que un dels objectius principals de treball del seu departament és aconseguir el major benestar possible per als més menuts i les seues famílies, així “estos espais per a les famílies són una bona oportunitat d’enriquir-se i vincular-se tant amb els mateixos xiquets i xiquetes com amb la resta de membres del grup, ja que es podran compartir diferents experiències i models de criança que poden resultar molt beneficiosos per a tots els assistents”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.