Reina i dames d’Almussafes 2016 celebren una jornada solidària a favor de ‘Som i Estem’

Esta iniciativa tindrà lloc dissabte que ve 25, entre les 11 i les 14 hores, en el pati del CEIP Almassaf

Almussafes, a 22 de febrer del 2017. La Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor 2016, com a figures que representen al consistori i a les distintes entitats del municipi en el marc de les festes de juliol, han dissenyat una proposta de caràcter benèfic per a agrair la implicació de la societat civil en l’engrandiment de les celebracions locals. En concret, Belén Godoy, junt amb les seues 18 dames, han organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament d’Almussafes un acte solidari a favor de l’associació sense ànim de lucre ‘Som i Estem’.

El consistori municipal convida tots els veïns de la localitat a sumar-se a un acte benèfic molt especial que es desenrotllarà en el pati del col·legi Almassaf el dissabte que ve, 25 de febrer, d’11 a 14 hores. Amb el suport de l’ajuntament, les dames del 2016, liderades per la Reina de les Festes Belén Godoy, han promogut una iniciativa lúdica i solidària amb la que esperen recaptar fons per a ‘Som i Estem’, col·lectiu integrat per discapacitats físics i psíquics d’Almussafes i altres pobles veïns.

La jornada del dissabte, que s’obrirà a les 11 hores, comptarà amb un variat programa d’opcions lúdiques enfocades a l’oci familiar i infantil. En concret, s’han previst per als més menuts diferents tallers, gimcanes i castells unflables, als quals se sumaran un rocòdrom i una tirolina, opcions amb què es divertiran durant tot el matí. Per a accedir al recinte, les famílies podran aportar un donatiu voluntari a favor de ‘Som i Estem’.

Per la vesprada, la proposta solidària prendrà un aire festiu i es tancarà amb una xaranga, que acompanyarà les jóvens a recórrer els carrers de la localitat junt amb els seus familiars i amics. ‘Som i Estem’ és una agrupació que proporciona informació i atenció directa a les famílies de les persones afectades per algun tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial. A més, duu a terme una àmplia varietat d’activitats d’oci i temps lliure destinades a afavorir la integració social i la visibilitat dels seus membres.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.