La plaça Major acull l’Outlet amb la participació de 24 establiments de la ciutat

El cap de setmana del 24 al 26 de febrer tindrà lloc una nova edició de l’Outlet Algemesí. De nou, un total de 24 comerços de la ciutat exposaran els productes rebaixats a la plaça Major.

Enguany estaran presents Marintima, Eva Moda Íntima, Persianas y cortinas Candel Benedito, Ecoloplant superalimentos, Camas para mascotas (Puppie home), Base Desmarque Esport, Base Correxuta, Carmen moda infantil, Carolina Bosch, Xulaes moda infantil, La Canaleta, Mia moda, Joieria rellotgeria Folch, Decomob, Olga Cubells la Manyeta, Little Kings, Toima, Moblesaima, Coasport, Ninos, Triangle, Carmen, El jardín de las emociones i Monmenut.

La inauguració tindrà lloc el divendres a les 17.30 hores i obrirà fins les 21 hores. El dissabte l’horari serà de 10 a 21 hores, mentre que el diumenge sols s’obrirà pel matí, de 10 a 14 hores. L’Outlet Algemesí l’organitza l’Ajuntament amb la col•laboració de l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, ACSA, i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç.

La fira comercial d’oportunitats també inclou diverses activitats en la mateixa plaça Major al llarg del cap de setmana. Durant tot el cap de setmana hi haurà atraccions per als més menuts.
La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Palma Egido, hi ha assenyalat que es tracta de una fira en la que “els comerciants algemesinencs aprofiten per a tancar la temporada de rebaixes i començar a distribuir productes més de la pròxima temporada, alhora que ofereix una possibilitat de compres per als consumidors de trobar bons productes a preus atractius”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.