La Diputació obri les inscripcions per al primer ‘Congreso Mujeres y Deporte’ d’Espanya

Ja està disponible per als usuaris la pàgina web de l’esdeveniment, en la qual es pot realitzar la inscripció, a més de perfils en xarxes socials de cara al congrés del 31 de març i 1 d’abril

Entre les ponents destaquen la judoka olímpica Ana Carrascosa, la subcampiona olímpica de waterpolo Jennifer Pareja i Anna Montañana, jugadora de la Woman NBA

27/02/2017.La Diputació de València ha obert la inscripció al primer ‘Congreso Estatal Mujeres y Deporte’, que se celebrarà a València entre els dies 31 de març i 1 d’abril. Ja està disponible la pàgina web de l’esdeveniment (www.congresomujeresydeporte.com), en la qual els usuaris poden accedir per a inscriure’s. A més, s’han obert perfils en xarxes socials: en Facebook i Twitter @CongresoMujYDep.

“Pretenem que cada vegada arriben més dones a l’esport, que les que opten per una carrera professional siguen també més i que les que ho fan puguen continuar en l’àmbit esportiu una vegada es retiren”, ha assenyalat la diputada d’Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García. A més d’aquest objectiu, també se cerca impulsar plans públics amb l’esport femení i promoure la participació i la presència de les dones en els llocs de responsabilitat i de presa de decisions.

La iniciativa va dirigida a esportistes populars, d’elit, o professionals; clubs, associacions i entitats esportives; institucions relacionades amb l’esport i la igualtat en l’àmbit esportiu; responsables d’entitats esportives; entrenadores, gestores esportives, directives o tècniques esportives; i a qualsevol persona interessada en el foment de la participació de les dones en l’esport.

El congrés comptarà amb la presència d’esportistes de primer nivell, com la judoka olímpica Ana Carrascosa; la subcampiona olímpica de waterpolo a Londres 2012, Jennifer Pareja; i la jugadora de bàsquet Anna Montañana, medalla de Bronze en el Mundial 2010 i subcampiona d’Europa amb la Selecció Espanyola de Bàsquet, a més de jugadora en la WNBA (Woman NBA).

Així mateix, en el congrés hi haurà taules centrades en l’àmbit institucional, entitats esportives, mitjans de comunicació i universitats, tot sota el paraigua d’una ponència marc que estarà impartida per Ainhoa Azurmendi, consultora esportiva en Avento i professora de la Universitat del País Basc.

Es tracta del primer congrés d’àmbit nacional sobre dones i esport i està organitzat per la Diputació de València en col·laboració amb el màster de Gestió Esportiva de la Universitat Politècnica de València (UPV), l’organització Nosaltres Esportistes i la gestora Emtesport. L’esdeveniment tindrà lloc en el saló d’actes de l’edifici Nexus, situat en el Campus de Vera de la UPV.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.