Almussafes llança la XIII edició del concurs de dibuixos per a il•lustrar el mes dedicat a l’esport

“Troba la Mascota del Mes de l’Esport” és el nom del certamen, promogut des del Consell Municipal d’Esports

Els treballs podran presentar-se fins al 22 de març en els propis centres educatius, el Pavelló Poliesportiu i el CIJ

La passada edició va reunir un total de 208 dibuixos, tots a càrrec d’alumnes de primer, segon i tercer cicle de Primària dels col•legis de la localitat

Almussafes, a 28 de febrer del 2017. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes i el Consell Municipal d’Esports han posat en marxa la tretzena edició del concurs “Troba la Mascota del Mes de l’Esport” que se celebra, any rere any, en la localitat per a il•lustrar el mes dedicat al foment dels hàbits saludables i l’activitat física. Des del passat 6 de febrer i fins al 22 de març, els alumnes dels centres educatius que cursen estudis de Primària i Secundària podran fer arribar les seues creacions, relacionades amb l’esport, als propis col•legis, al Pavelló Poliesportiu i al Centre d’Informació Juvenil. L’autor o autora guanyador serà premiat amb una bicicleta de muntanya i un diploma acreditatiu.

Per a il•lustrar el calendari d’activitats programades i les camisetes commemoratives del mes dedicat a l’esport, l’Ajuntament i el Consell Municipal d’Esports han convocat la XIII edició del certamen artístic “Troba la Mascota del Mes de l’Esport”. Amb esta iniciativa, que l’any passat va aconseguir reunir un total de 208 dibuixos, el consistori pretén dedicar les quatre setmanes de juny d’este 2017 a fomentar un estil de vida saludable i la pràctica de l’exercici físic. La proposta també inclourà competicions, xarrades i tallers orientats a promocionar les distintes disciplines esportives.

A l’actual convocatòria, amb la que s’espera superar l’índex de participació de l’any passat, podran sumar-se tots els alumnes dels centres docents i les entitats esportives d’Almussafes, així com els empadronats en el municipi que cursen estudis de Primària i Secundària. El tema de les obres haurà d’estar estrictament relacionat amb l’esport i cada persona podrà presentar un màxim de dos treballs. A més, els dibuixos podran entregar-se en els mateixos col•legis, en el pavelló Poliesportiu i en el CIJ (edifici de l’Arrossera).

Quant als reconeixements, el guanyador del concurs serà obsequiat amb un diploma acreditatiu atorgat per l’Ajuntament i una bicicleta de muntanya. El segon i el tercer classificat, d’altra banda, rebran un lot de material esportiu a més del diploma. Així mateix, es durà a terme un sorteig de material esportiu entre tots els participants i s’atorgaran fins a nou accèssits (tres per cada un dels cicles formatius de Primària). L’entrega dels premis tindrà lloc el dissabte 27 de maig, coincidint amb la jornada d’inauguració del mes dedicat a l’esport.

Com és habitual, la baremació i elecció de les creacions s’efectuarà per mitjà de votació per part del Consell Municipal d’Esports. Posteriorment, la mostra de dibuixos, que s’inaugurarà el 27 de maig, s’exposarà en la sala polivalent del pavelló Poliesportiu Municipal perquè tots els veïns puguen visitar-la.

“Des del consistori local apostem per la promoció de l’esport i els hàbits que afavorisquen una millor qualitat de vida”, destaca el regidor de l’àrea, Pau Bosch. “Amb este concurs motivem als més xicotets a participar de forma activa i responsable en el nostre ambiciós programa d’incentivació de l’exercici físic”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.