L’Ajuntament de l’Alcúdia va aprovar per majoria absoluta el nomenament de Antonio Galbis

L’Ajuntament de l’Alcúdia va aprovar per majoria absoluta el nomenament de Antonio Galbis

El proper dissabte 4 de març tindrà lloc, al Saló de Plens de l’Ajuntament, l’acte de nomenament, com a fill adoptiu de l’Alcúdia, d’Antonio Galbis Domènech. La moció de la proposta, presentada pel PP, va ser aprovada per unanimitat el passat 19 de juliol.

Antonio Galbis va nàixer a la població d’Alcoi l’any 1932 a una família d’hostalers. Poc de temps després del seu naixement baixà, junt a la seua família, a Gavarda on establiren el Bar del Puente, bar on es va anar enamorant d’aquest negoci de per vida. Anys més tard, amb la segona generació dels Galbis iniciada per ell, canviaren Gavarda per l’Alcúdia i nasqué l’Hostal Galbis, més conegut al poble pel Bar del Serrallo.

L’any 1966 amb la inauguració del bar-restaurant Galbis i amb l’ajuda de Lorenzo Millo, periodista, gran aficionat de la gastronomia i interventor de l’ajuntament, començaria una nova etapa en la que el senyor Galbis duria i presumiria del poble que el va acollir, l’Alcúdia, per tota la geografia espanyola i poc després arreu del món amb l’empresa de Paelles Gegants.

Antonio Galbis, a l’octubre de 2001 va realitzar la paella mes gran del món a Madrid, 110.000 degustacions, 21 metres de diàmetre, 6500 quilos d’Arròs. En fi, un guines per a un home de rècord.

Deixa el teu comentari