L’almussafeny Juan José Duart Blay, triat nou president de la Sèquia Reial del Xúquer

El conegut empresari hortofrutícola serà el responsable d’aquesta comunitat de regants durant els pròxims quatre anys

Forma part de l’entitat des de 1981 i va entrar en la junta de govern com a vocal representant de la 2a secció en 1997

Almussafes, a 3 de març de 2017. La Sèquia Reial del Xúquer va triar el passat dimarts 28, de febrer a l’empresari d’Almussafes Juan José Duart Blay com a nou president de la seua comunitat de regants, amb motiu de la seua Junta General Ordinària. Serà el màxim responsable de l’entitat, que en l’actualitat aglutina un total de 20 juntes locals, durant els pròxims quatre anys i en l’exercici del seu càrrec haurà de coordinar la junta de govern, que es reuneix una vegada al mes per a prendre decisions relatives a l’àmbit d’actuació de la institució.

El passat dimarts 28 de febrer la Comunitat de Regants de la Sèquia Reial del Xúquer va celebrar en la seua seu de València, situada en la plaça del Correu Vell núm. 6, l’elecció de la persona que assumirà la presidència de l’entitat durant els pròxims quatre anys. L’empresari almussafeny Juan José Duart Blay va ser el candidat que va aconseguir major nombre de suports, per la qual cosa ha sigut nomenat per a ocupar el citat càrrec.

Duart es converteix d’aquesta forma en el responsable de la Junta de Govern, que està composta per deu membres que es reuneixen una vegada al mes per a prendre decisions sobre la gestió de la institució. Una vegada a l’any, l’entitat convoca una Junta General a la qual assisteixen els 30 diputats assignats, que representen a les vint juntes d’àmbit municipal pertanyents a l’agrupació.

Juan José Duart Blay, que substitueix a José Manuel García de la Cuadra en el càrrec, porta 36 anys ocupant llocs de responsabilitat en la Sèquia Reial del Xúquer. En 1981 va entrar en la Junta Local d’Almussafes com a vocal foraster, en 1985 es va convertir en Diputat Titular Foraster per Almussafes, la qual cosa li ha permés participar en les juntes generals, i en 1993 es va incorporar com a membre de la Junta de Govern, sent vocal suplent de la 2a secció. Posteriorment, en 1997 va passar a ser vocal representant de la 2a secció i ja en 2009 vocal general.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.