Quaranta-cinc almussafenyes participen en la III Corre-Cross de la Dona de Picanya

La iniciativa esportiva s’ha desenvolupat al costat de la 26ª edició del Recreo-Cross de la Dona

Un autobús finançat per l’Ajuntament d’Almussafes ha traslladat a les participants fins a aquest municipi de l’Horta Sud

Almussafes, a 3 de març de 2017. Un any més, l’Ajuntament d’Almussafes s’ha unit al Corre-Cross i Recreo-Cross organitzats pel la localitat de Picanya, a l’Horta Sud. Quaranta-cinc dones d’Almussafes han format part de la iniciativa, que s’ha celebrat hui divendres 3 de març a la vesprada, i a la qual han pogut assistir gràcies al servei d’autobús contractat expressament pel consistori municipal d’Almussafes per a facilitar el seu desplaçament.

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament de Picanya organitza des de fa uns anys dues iniciatives per a fomentar l’activitat física i l’esport entre la població femenina a les quals el consistori municipal d’Almussafes s’uneix per considerar “que es tracta d’una forma molt atractiva d’oferir noves oportunitats per a portar una vida sana”, expliquen des de l’àrea d’Esports.

Hui, divendres 3 de març, un autobús amb 45 almussafenyes ha eixit des de l’esplanada del Centre Cultural d’Almussafes rumb a Picanya, on a les 17 hores han començat aquestes dues proves esportives que compten amb el suport del Club d’Atletisme “Cames Llargues” i de l’Associació de Mestresses de Casa Tyrius de la localitat.

El III Corre-Cross ha consistit en la realització d’un recorregut de 4 quilòmetres entre la plaça del País Valencià i el Poliesportiu. Per la seua banda, el Recreo-Cross, del qual enguany s’ha celebrat la vinté sisena edició, s’ha desenvolupat mitja hora més tard i tenia els mateixos punts d’eixida i d’arribada.

La nodrida representació almussafenya ha conclós les proves de forma satisfactòria i totes elles, que han rebut com a obsequi pel seu esforç una samarreta commemorativa de l’esdeveniment, ressalten el bon ambient que es respirava i la importància de seguir apostant per aquest tipus d’activitats perquè els veïns puguen practicar esport de forma divertida y entringuda.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.