El pilotari Luis de la Vega reedita el títol de campió de 4 i ½ de frontó d’Almussafes

El pilotari Luis de la Vega reedita el títol de campió de 4 i ½ de frontó d’Almussafes

Encara que la final va tindre un començament igualat, el jove almussafeny va aconseguir imposar-se a Cervera d’Alaquàs per 32 a 13

Xavi del Tamborí, Edu de Godella i Rober de Beniparrell van ser els guanyadors en les categories 3a B, 3a A i 2a, respectivament

Almussafes, a 7 de març de 2017. El jove almussafeny Luis de la Vega continua rebent la recompensa al seu esforç en forma de títols esportius. L’últim aconseguit ha sigut el de campió de 4 i ½ de frontó en les instal•lacions situades en la seua localitat. Almussafes fou seu durant el cap de setmana passat de les finals d’aquest campionat en el qual també van eixir vencedors en les seues respectives categories Xavi del Tamborí, Edu de Godella i Rober de Beniparrell. El lliurament de trofeus va comptar amb la presència del vicepresident de la Federació de Pilota i de diversos representants polítics, entre els quals es trobava el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes, Pau Bosch.

El frontó d’Almussafes va acollir el passat diumenge 5 de març les finals de la II edició del 4 i 1/2 de frontó individual en la qual el jove Luis de la Vega, del Club de Pilota Valenciana d’Almussafes, va aconseguir revalidar el seu títol de campió en la màxima categoria d’aquesta modalitat esportiva.

Durant els primers minuts de la trobada, que va començar al voltant de les 13 hores, la igualtat entre el Almussafeny i el seu rival, Cervera d’Alaquàs, va ser més que evident, arribant fins i tot a empatar a 7. No obstant açò, a partir d’aqueix moment, el jove jugador d’Almussafes va anar marcant distàncies imposant-se finalment per 32 a 13.

“Cal felicitar a aquest jove pel seu enorme esforç, per la seua concentració i per les seues contínues ganes de millorar perquè esportistes com ell són els que han de servir-nos d’exemple per a donar el millor de cadascú”, destaca el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes, Pau Bosch.

El matí arrancava amb la final de la tercera categoria B, en la qual Xavi, del Club Tamborí, va eixir vencedor enfront de Toni Costa per 32 a 17. Posteriorment, Pepe Canals, representant del club de Moixent i Edu, del de Godella, es van enfrontar en la 3ª categoria A, donant com resultat una partida molt igualada que es va saldar amb un 32 a 30 a favor de Edu.

Ja al migdia, la final de plata se la va emportar Rober de Beniparrell, que malgrat estar eixint d’una important lesió va aconseguir arrabassar-li a Jose de Moixent el títol aconseguit en la passada edició. Finalment, va aconseguir avançar-se en el marcador fins a tancar la partida amb un 32 a 17.

El lliurament de premis amb la qual es va clausurar la jornada va comptar amb la participació del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes, Pau Bosch, el vicepresident de la Federació de Pilota, Daniel Novejarque, la alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, el regidor d’Esports d’aquesta mateixa localitat, Fran Evangelista, i el regidor d’Esports de Godella, Fernando Oliveros.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari