Les alevins del Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes, or en el provincial

Claudia Palau i Sofia Ortells, del Prebenjamí i Benjamí, respectivament, van aconseguir el bronze en l’apartat individual

El Pavelló Poliesportiu Municipal de la localitat va acollir el passat dissabte 11 de març aquest campionat, que va reunir a al voltant de 300 gimnastes

Almussafes, a 14 de març de 2017. El passat dissabte 11 de març, el Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes es va encarregar d’organitzar, juntament amb la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, la fase provincial del Campionat d’Espanya Base Individual i de la Copa Base de Conjunts de Gimnàstica Rítmica. El Pavelló Poliesportiu Municipal de la localitat va rebre la visita de prop de 300 gimnastes i a les seues famílies per a la celebració de l’esdeveniment, en el qual 12 de les 19 representants almussafenyes van aconseguir el passe per a la següent fase. Entre elles, les cinc components de l’equip Aleví van aconseguir l’or en la seua categoria.

A més, en individual, Claudia Palau i Sofia Ortells van aconseguir el bronze, en Prebenjamí i Benjamí, respectivament. La subcampiona olímpica Elena López Benaches va estar signant autògrafs en el recinte durant el matí.

El Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes (CEGA) va brillar el passat dissabte 11 de març durant la celebració de les proves de la fase provincial del Campionat d’Espanya Base Individual i de la Copa Base de Conjunts de Gimnàstica Rítmica. L’entitat, que va actuar d’amfitriona, doncs l’esdeveniment es va desenvolupar en el Pavelló Poliesportiu Municipal de la població, va aconseguir portar-se un total de tres podis i la classificació per a la següent fase de dotze de les seues representants.

En la Copa Base, les cinc components de l’equip Aleví es van penjar la medalla d’or en la seua categoria. Marta Palyudzhyshyn, Lluna López, Carmen Sebastiá, Natalia Canosa i Elena Cerezuela van pujar al més alt del calaix en imposar-se a la resta d’aspirants. Per la seua banda, Claudia Palau i Sofia Ortells, del Prebenjamín i el Benjamí, respectivament, van aconseguir la tercera plaça en els exercicis individuals.

Al voltant de 300 gimnastes van participar en aquesta multitudinària cita esportiva organitzada per la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana i per CEGA, entitat que va acudir a la prova amb un total de 19 representants. Entre els assistents es trobava la subcampiona olímpica Elena López Benaches, que va aprofitar la seua estada en les instal•lacions “per a signar autògrafs i mostrar il•lusió i afecte a les joves aspirants”, assenyalen des de l’associació.

“Enhorabona a totes les participants perquè ens heu oferit un gran espectacle i hem vibrat amb tots els vostres exercicis. Gràcies a tots els seguidors i aficionats per facilitar que l’esdeveniment s’haja desenvolupat amb total normalitat”, van assenyalar des del Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes, els membres del qual asseguren que “es va tractar d’un gran repte, per la qual cosa volem agrair l’incansable treball dels nostres col•laboradors, els qui van transformar el nostre pavelló amb gran agilitat en un acollidor i còmode lloc per a la competició d’alt nivell”.

En el lliurament de trofeus van participar diversos membres de la federació i, en representació del consistori municipal, que col•laborava amb la cessió de la infraestructura i dels mitjans humans i materials, va estar el regidor d’Esports, Pau Bosch.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.