Almussafes rep als primers il•lusionistes participants en la seua Trobada de Mags

L’equip organitzador ja ho té tot a punt per a l’inici del certamen aquest dijous 30 de març, en el qual participaran al voltant de 500 professionals del sector

La inauguració oficial, en la qual participarà l’alcalde i la regidora de Cultura de la localitat, se celebrarà el divendres a la vesprada

Almussafes, a 27 de març de 2017. Aquest dijous 30 de març arranca la XXV Trobada Internacional de Mags d’Almussafes i hui dilluns 27 han començat a arribar a la localitat els primers mags inscrits en el congrés. Mentrestant, el comité organitzador afirma que ja ho té tot preparat perquè el municipi es convertisca aquest cap de setmana per vintè cinquè any consecutiu en la capital internacional de l’il•lusionisme. Els millors mags, els espectacles més cridaners i les últimes novetats del sector es donen cita una vegada més a Almussafes.

Hui, dilluns 27 de març han començat a arribar a Almussafes els primers il•lusionistes que participaran en la XXV Trobada Internacional de Mags que la localitat celebrarà des del dijous 30 de març i fins al pròxim diumenge 1 d’abril. En total s’espera la participació d’al voltant de 500 mags i els seus acompanyants i, pel cartell d’artistes confirmats en la programació, aquesta edició promet ser de les més potents del seu quart de segle d’història.

El “Almussafes Màgic” donarà el seu tret d’eixida aquest dijous a les 21:30 hores amb la celebració de la Gala de Classificació del Concurs Internacional de Màgia General, d’on eixiran els finalistes que s’enfrontaran en la Gran Final d’aquesta competició, prevista per al divendres 31 a les 12 hores. Aquest concurs, plenament consolidat en l’agenda de la trobada, ha constituït des dels seus inicis un important trampolí per al descobriment de nous talents que posteriorment han aconseguit una gran popularitat en televisió.

El lliurament de premis als guanyadors, 1.500 euros per al primer classificat, 1.000 euros per al segon i 500 euros per al tercer, es realitzarà durant la Gran Gala Inaugural, que es durà a terme en la Sala d’Actes del Centre Cultural el divendres a les 20 hores, i a la qual assistiran l’alcalde d’Almussafes, Toni González, la regidora de Cultura, Teresa Iborra, i els integrants del comité organitzador i de l’Associació Valenciana d’Il•lusionisme.

Els detalls per al correcte desenvolupament dels espectacles, les conferències i la fira màgica ja estan a punt per a l’inici d’una edició que, amb les entrades per a les gales del dissabte ja esgotades, s’espera que estiga a l’altura de la commemoració dels primers vint-i-cinc anys de passió per la màgia a Almussafes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.