El Dia Mundial del Teatre reuneix en l’Alcúdia al Circuit Teatral Valencià

Ahir es va reunir, en la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, l’Assemblea del Circuit Teatral i Musical Valencià. Aprofitant que va ser el Dia Mundial del Teatre i aquest any secelebren els 30 anys de la Casa de la Cultura, Ximo Puig, director d’aquest edifici municipal i representant de l’Alcúdia en el Circuit Teatral, junt ambEmpar Puig, han organitzat aquest encontre.

A la reunió assistiren més de 50 persones, entre els quals es trobaven els programadors de València, Alacant i Castelló que conformen el Circuit de Programació Teatral. Es tracta d’un acte ones reuneixen per a debatre sobre temes relacionats amb la música, el teatre, la dansa, etc. Cap al final de l’assemblea s’incorporaren Albert Girona, Secretari Autonòmic de Cultura, Abel Guarinos, Director de l’InstitutValencià de Cultura, el Director d’Arts Escèniques RobertoGarcia, la Directora de Música i Cultura Popular MagdaLandetei el Director Autonòmic de Cinematografia José Luis Moreno.

Per fer la clausura de l’assemblea es va llegir el Manifest del Dia Mundial del Teatre, i després tots els assistents recorregueren l’exposició que porta per títol FINESTRES DE L’ALCÚDIA 1.0, que havia estat inaugurada l’anterior divendres i que compta amb obres d’importants artistes plàstics de la Ribera. Al recorregut de l’exposició també s’afegiren Ximo Solano, president de l’Associació d’Actors, Maria AngelesFayos, presidenta d’Avetid(Associació Valenciana Empreses de Teatre i Dansa), JacoboPallarés, president de la RedNacional de TeatrosAlternativosi GerardoEsteve en representació del ComitéEscèniques.

En finalitzar l’assemblea, també feren acte de presència el Tinent d’Alcalde, PacoSanz, i el Regidor de Cultura Toni Benavent.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.