La Penya Club de Futbol Veterans d’Almussafes lluita pel títol de campió de lliga 2016-2017

Els d’Almussafes s’enfronten demà dissabte, a les 15 hores, en un xoc decisiu contra l’UDP Veterans de Paiporta

Per primera vegada en els seus 44 anys d’història, l’entitat es troba a un pas d’aconseguir el cobejat triomf

Almussafes, a 31 de març del 2017. L’equip de veterans d’Almussafes està preparat per a aconseguir un fita memorable, i és que durant més de quatre dècades de trajectòria el club mai ha estat tan prop de convertir-se en el campió absolut de la Lliga de Veterans de València. Demà dissabte, 1 d’abril, la Penya Club de Futbol Veterans de la localitat s’enfrontarà a l’UDP Veterans de Paiporta en un històric duel que decidirà quin dels dos conjunts obté el primer lloc en la classificació. El partit, previst a les 15 hores de la vesprada en l’estadi municipal, serà la penúltima batalla de la temporada 2016-2017.

Després de completar un any de lliga brillant, els d’Almussafes tenen l’oportunitat històrica de donar un colp pràcticament definitiu a la competició i tancar un curs redó, ja que una victòria de l’equip local augmentaria encara més el seu avantatge sobre el Paiporta, que actualment se situa com segon de la taula, convertint-se en guanyador per primera vegada des de la constitució del club en 1973.

El camp de futbol municipal de la població acollirà, demà a les 15 hores de la vesprada, una batalla sense precedents en la crònica esportiva de la localitat. Si es proclama vencedor de lliga i li retalla punts al club de Paiporta, l’equip de veterans d’Almussafes pot aconseguir una gesta inèdita per a una associació que reunix en la gespa a un nombrós grup d’aficionats al futbol.

Encara que esta jornada serà la penúltima de la temporada 2016-2017 i el 8 d’abril es disputarà l’última trobada en el municipi de Silla, la prova decisiva d’este dissabte revelarà qui obté finalment la primera posició i es fa amb el títol de campió oficial. Per al president del club, Juan Ramón Garcerán, “l’equip es mostra imparable en la present temporada, ja que dels més de vint partits disputats, s’ha alçat amb la victòria en la majoria d’ells, i la resta han conclòs en empat”.

Quatre dècades d’èxits
A pesar que la Penya Club de Futbol Veterans d’Almussafes no ha pogut aconseguir encara el lloc més alt en la lliga valenciana, l’equip es va erigir triomfador de la Copa de la Comunitat Valenciana després d’un partit històric contra la Societat Esportiva Sueca celebrat en Anna el 27 de juny del 2015.

De la mateixa manera, al llarg de la seua extensa i consolidada trajectòria, des de la seua gestació en 1973 el club ha impulsat la Lliga de Futbol de Veterans, ha guanyat el Trofeu a l’Esportivitat durant tres anys consecutius i ha conquistat el subcampionat de lliga en 2013, temporada en què precisament se celebrava el 40 aniversari de la seua fundació.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.