Esportiu Agility Almussafes aconsegueix dos ors en el Campionat de la Comunitat Valenciana

Isa Gimeno amb Pichu i Eva Grau amb Artax arrepleguen l’or que les acredita com les millors de la nostra autonomia

Elx va acollir les proves el cap de setmana passat, en les quals també van destacar per part de l’entitat Miguel Sanz i la seua gossa Can

Almussafes, a 5 d’abril de 2017. El cap de setmana passat, el Club Esportiu Agility Almussafes va aconseguir dues copes d’or en el Campionat de la Comunitat Valenciana d’ensinistrament caní celebrat a Elx. Després de les seues victòries, Isa Gimeno amb Pichu i Eva Grau amb Artax tenen assegurada la seua participació en el Campionat d’Espanya que es disputarà el pròxim mes de maig a Madrid. En les proves puntuables per al Campionat d’Espanya de l’any que ve, que es van desenvolupar durant la jornada prèvia en el mateix recinte, Miguel Sanz i la seua gossa Can es van proclamar vencedors de la jornada en grau 2 categoria mini.

L’esport continua reportant moltes alegries als veïns d’Almussafes. Aquesta vegada ha sigut el Club Esportiu Agility de la localitat el responsable de demostrar l’alt nivell en el qual es troben els nostres representants en les diferents disciplines esportives. El passat diumenge 2 d’abril, l’entitat va aconseguir dos campionats de la Comunitat Valenciana en les proves de la Reial Societat Canina Espanyola disputades en la ciutat alacantina d’Elx, en les quals es van reunir al voltant de 80 participants.

Isa Gimeno i la seua gossa Pichu i Eva Grau i el seu ca Artax, van aconseguir imposar-se als seus rivals i aconseguir la victòria en les seues respectives categories. Tots dos equips van arreplegar les copes d’or que els acredita com a guanyadors de la Comunitat Valenciana d’aquest campionat, sumant d’aquesta forma una nova fita en la història de l’associació. Aquests resultats suposen la passada directa al Campionat d’Espanya 2017. A més, Eva Grau i la seua gossa Liss també van aconseguir el subcampionat en una altra de les categories en lliça.

“Felicitem a les vencedores i donem els millors ànims a tots els equips que en breu es presentaran al Campionat d’Espanya RSCE 2017, que se celebrarà al maig a Madrid”, assenyalen els directius del club.

Però les proves no solament es van circumscriure a la jornada del diumenge. El dia anterior, i també en les mateixes instal•lacions, seu del club local Costa Blanca, es van dur a terme diferents proves puntuables per al Campionat d’Espanya de 2018. El jutge Juan García Rudilla va dissenyar un conjunt de recorreguts “ràpids i tècnics alhora, ideals per a l’ocasió”, assenyalen des d’Esportiu Agility Almussafes.

Durant el desenvolupament dels exercicis, Miguel Sanz i la seua gossa Can es van proclamar vencedors de la jornada en grau 2 categoria mini, la qual cosa suma una nova alegria per als almussafenys aficionats a l’ensinistrament caní.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.