Setmana Santa Turís 2017 programa de celebracions

Setmana Santa Turís 2017 programa de celebracions

2 d’abril, diumenge
19:00 h: En el Teatre Ideal es realitzarà la conferència sobre el Sant Sepulcre a càrrec de D. Jorge Manuel Rodríguez, President del Centre Español de Sindonología (CES).

09 d’abril, Diumenge de Rams
11:30 h Benedicció de palmes en l’Ermita i baixada en romeria fins al temple parroquial. A continuació Missa Solemne de Diumenge de Rams.

12 d’abril, Dimecres Sant
22:00 h Viacrucis pel casc antic del poble a càrrec de la confraria del Sant Sepulcre. Eixida i retorn des de la parròquia, recorrent el següent itinerari: Mestre Navarro, Bon Aire, Sant Vicent, Baixa al Serrallo, Pujada al Castillo, Sant Tomàs, Abadia, Portal, Metge Soler i Plaça Constitució.

13 d’abril, Dijous Sant
19:30 h Missa Solemne de l’Últim Sopar del Senyor.
22:30 h Hora Santa en el temple parroquial.
24:00 h Processó del Silenci amb el trasllat del Crist jacent des de l’Ermita fins a la casa del Confrare Major del Sant Sepulcre. Itinerari: eixida des de l’Ermita, Pujada del Castell, Abadia, Portal, Metge Soler, Plaça Constitució, Doctor Fleming, Canonge Lores, Escultor Agustín Viñes i Casa del Confrare Major.

14 d’abril, Divendres Sant
9:00 h Viacrucis en el temple parroquial.9:30 h Sermó de les Set Paraules.17:30 h Trasllat del Crist jacent al temple parroquial des de casa del Confrare Major del Sant Sepulcre. Itinerari: eixida de casa del Confrare Major, La barra, Beat Don Fernando, Metge Soler (porta falsa de l’església).
18:00h. Sants Oficis.
19:30h. Processó del Sant Enterrament fins a l’Ermita.

15 d’abril, Dissabte de Gloria
19:00 h Concert en el temple parroquial.
Programa: Haydn Les 7 últimes paraules de Crist OP.51
Quartet: Paul Serri (violí I), Joris Decolvenaer (violí II), Víctor Guaita Igual (viola) i Magdalena Sas (xelo).

23:00 h Solemne Vigília de Resurrecció.
En finalitzar la Vigília, descoberta de la Mare de Dèu dels Dolors Gloriosos en l’Ermita. S’oferiran mistela, bescuit i xocolatada a càrrec de les confraries dels Sants Patrons, Sant Sepulcre i La Nostra Mare Dolorosa.

16 d’abril, Diumenge de Resurrecció
11:00 h Processó del Sant Encontre fins a la Placeta del Marquès.
12:00 h Solemne Missa de Resurrecció.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.