VII Festa del Llibre a l’Alcúdia

L’Alcúdia celebra la Festa del Llibre, un important esdeveniment cultural que se celebra aquest dissabte, per sèptim any consecutiu, al Parc del Patinatge, des de les 11 fins a les 14.30 i de 17.00 a 20.00 .

La jornada s’iniciarà amb una cercavila de la Colla la Rosca i l’Escola de Tabal i Dolçaina pels carrers del poble. A més de les llibreries locals Arlequí, l’Esplai i Gimeval, la Festa comptarà amb la participació de les AMPA de tots els col·legis de l’Alcúdia (Batallar, Heretats, Les Comes i Sant Andreu), de l’IES Els Évols i del Centre de Música, les quals estaran durant el matí realitzant uns tallers de manualitat per al públic més menut. Per alltra banda, aprofitant que ha hagut molta producció literària local, es muntaran dues taules en les que els escriptors del municipi tindran una estona, d’11 a 12 i de 13 a 14 del matí, per a estar signant els seus llibres i xerrant amb els assistents a aquesta 7a Festa del Llibre.

Durant la jornada hi haurà dues actuacions de contacontes. La primera a les 12 del matí, a càrrec d’Almudena Francés, i la segona 6 de la vesprada, de la mà del Gran Jordiet.

Com cada any, s’espera una gran afluència de gent, ja que es tracta d’una celebració al voltant de la literatura i de les lletres pensada per a tots els públics.

Donar sang té premi: un val de 15€ per a la Festa del Llibre.

Coincidint amb aquest esdeveniment, l’Associació de Lluita Contra el Càncer de l’Alcúdia ha organitzat la IX Marató de Donació de Sang. Tindrà lloc al Centre Enric Valor, en horari de 9.30 a 14 i de 16 a 20 de la vesprada i l’Ajuntament de l’Alcúdia obsequiarà a cada donant amb un val de 15€ per a canviar per llibres a la Festa del Llibre.

Deixa el teu comentari