Èxit de participació en la xerrada sobre l’impost de successions i donacions celebrada en Almussafes

Almussafes, a 6 d’abril del 2017.La Llar dels Jubilats d’Almussafes va acollir, ahir dimecres a les 17.30 hores de la vesprada, una sessió informativa sobre l’impost de successions i donacions a la que van assistir al voltant de 40 veïns. Impartida per la lletrada experta en la matèria Elena Paula Gomar, la jornada va resultar un èxit.

Després de la corresponent explicació sobre la regulació d’este tribut es va obrir un temps per a fomentar el debat i la interacció amb el públic, durant el qual els assistents van plantejar nombrosos dubtes i preguntes per mitjà d’un diàleg fluid amb la professional d’Almussafes, membre de l’il·lustre Col·legi d’Advocats de València (ICAV) i del seu Centre de Mediació.

Des de la regidoria de la Tercera Edat del consistori local es va organitzar esta trobada per a explicar als ciutadans com funciona i s’establix este gravamen i quines són les quantitats fixes a pagar per rebre herències o diners per part de familiars, a més de la legislació pertinent.

 Encara que estava emmarcada en l’agenda d’activitats que es planifiquen cada dos mesos des de la regidoria de la Tercera Edat, la proposta va resultar d’allò més interessant per a ciutadans de diversos grups d’edat, ja que la reunió es va allargar fins a les 19.30 hores

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.