Les finals de la Lliga Professional es presenten en Sueca

L’entitat financera Bankia ha estat durant la fase final de la competició d’escala i corda

La presentació oficial de  les finals de la Lliga Professional d’escala i corda es realitzarà demà dijous en mateix trinquet de Sueca (a les 13.00 hores), escenari de la primera de les tres possibles finals de la competició d’escala i corda més important del calendari professional. Una eliminatòria que enfrontarà a l’equip de Vila-real de Soro III i Javi contra el de  de Benidorm de Pere Roc II, Félix i Monrabal.

Les finals es disputaran a Sueca i Pelayo els dies 23 d’abril i el 30 d’abril i en cas de ser necessari el desempat, aquest es disputaria al trinquet de Pelayo el 7 de maig.

Mitjançant l’acord subscrit entre la Federació de Pilota Valeciana i Bankia, el logotip de Bankia lluirà en les samarretes dels finalistes. A més, la imatge de Bankia apareix des de l’inici de la fase final en tota la cartelleria i la publicitat estàtica.

 L’acte comptarà amb la presencia del representant de Val Net, Alfredo Hernando, director comercial de Bankia per Alacant i Murcia, Jesús Ángel Cecilia,  José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana, junt a l’alcadessa de Sueca, Raquel Tamarit i el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner​

També assistiran representants dels equips finalistes, que estaran a la disposició dels mitjans de comunicació per a valorar les partides que tenen per davant.

MOTIU: Presentació oficial de les finals de la Lliga Professional.
LLOC: Trinquet de Sueca

DIA I HORA: Dijous 20 d’abril a les 13.00 hores.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.