Esportiu Agility Almussafes aconsegueix cinc ors en el campionat puntuable de Villena

Els integrants del club també van conquistar tres plates i un bronze durant el torneig, celebrat el cap de setmana passat en la ciutat alacantina

Almussafes, a 21 d’abril de 2017. La temporada avança i els integrants d’Esportiu Agility Almussafes continuen acumulant podis. De fet, el cap de setmana passat van tornar a demostrar el bon estat de forma en el qual es troben. En el torneig d’agilitat canina que es va celebrar a Villena, i que era puntuable per al Campionat d’Espanya de la Reial Societat Canina Espanyola, van aconseguir un total de nou copes, cinc d’or, tres de plata i una de bronze.

La ciutat de Villena va acollir el cap de setmana passat un torneig d’agilitat canina puntuable per al Campionat d’Espanya de la Reial Societat Canina Espanyola en el qual Esportiu Agility Almussafes (EAA) va tornar a destacar. Durant la celebració de les proves, que es van celebrar en les instal•lacions del Club de Agility d’aquesta localitat alacantina el divendres 14, el dissabte 15 i el diumenge 16 d’abril, els integrants del club van posar de nou el llistó ben alt.

De les tres jornades de competició, la del diumenge va ser la més fructífera per als representants de l’entitat almussafenya, ja que durant el dia van aconseguir un total de quatre primers llocs. Eva Grau i la seua companya Liss van ser campiones en grau 3, categoria midi; Isabel Gimeno i la seua gossa Twix ho van aconseguir en grau 3, categoria mini; de nou, Eva Grau es va imposar als seus rivals en categoria midi, grau 2, amb Artax; i Mari Carmen González i el seu gos Buzz van obtenir l’or en categoria mini, grau 2.

També va haver-hi plates per a EAA, doncs Isabel Gimeno i Nano, en grau 2, categoria midi, van quedar segons, la mateixa posició que van aconseguir Noelia Gimeno i Hitman, en el mateix grau, categoria mini. Per la seua banda, Cristòfol Albert i el seu gos Pi van portar a la Ribera Baixa el bronze, en grau 3, categoria standard, en quedar en tercera posició.

Però el palmarés no es va circumscriure al dia 16. El divendres 14 Laura Morón i la seua gossa Nala van quedar segones en grau 2, categoria standard, i el dissabte Noelia Gimeno i el seu ca Hitman van aconseguir la victòria en grau 2, categoria mini.

Amb tot, els d’Almussafes van tornar a casa amb nou copes i un gran nombre de punts per al campionat d’Espanya obtingudes en les pistes d’agility i jumping dissenyades pels jutges Juan Rudilla i Gregori Conde.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.