Un total de 23 comerços d’Algemesí pugen a la IX Passarel·la les tendències en moda i estilisme per a l’estiu 2017

La cita serà el dissabte 29 d’abril a les 20:15 h en la plaça Major i estarà presentat per la periodista Laura Grande i l’especialista en moda Josep Lozano

L’associació Fotoaficionats d’Algemesí novament participarà en aquest esdeveniment per a captar les millors instantànies de la desfilada

La Passarel·la de la Moda d’Algemesí arriba enguany a la seua novena edició amb una nova demostració del potencial comercial de la ciutat. Més de 200 models desfilaran el dissabte 29 d’abril, a partir de les 20:15 hores per la passarel·la muntada enfront de la Basílica de Sant Jaume.

Els 23 establiments mostraran sobre l’escenari les seues millors propostes en moda, moda infantil, tèxtil, llenceria, bany, indumentària, decoració floral, mascotes, serveis, complements, perruqueria i estilisme.

L’acte estarà presentat per la periodista Laura Grande juntament amb l’especialista en moda Josep Lozano, amb un currículum professional desenvolupat en les passarel·les més importants del país. Tots dos conduiran una nit de creativitat i tendències on tots els participants, comerços, estilistes i models són d’Algemesí, a més les empreses de muntatge i la direcció artística.

També en aquesta ocasió l’associació Fotoaficionats d’Algemesí tindrà una participació activa en l’esdeveniment per a captar les millors instantànies de la desfilada i seleccionar la imatge que servirà per al cartell anunciador de 2018.

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha posat en valor que l’ajuntament ofereix durant aquest cap de setmana vinent una oferta comercial i lúdica molt atractiva. “A través de la Passarel·la de la Moda d’Algemesí s’aconsegueix mostrar i promocionar nombroses possibilitats i alternatives dels múltiples establiments comercials i l’àmplia gamma de productes i serveis que s’ofereixen en la ciutat i que compten amb un alt grau de qualitat i prestigi”.

En aquesta novena edició de la Passarel·la Algemesí participen les tendes de moda infantil CARMEN roba infantil, LITTLEKINGS, NINOS, LA PETITE MARÍA i XULAES; en indumentària i folklore STYLO Mª José Blasco, MARGARITA VERCHER cancanes y enaguas i AGUSTIN i AMAIA ORFEBRES; en bany MARÍNTIMA; en serveis de moda FASHIONART MGMT; en perruqueria i spa caní LA GOSSETA VALENTINA; en costura i tèxtil BLANCATELA; en moda casual i complements TORONEGRO; en decoració floral FLOR DE LIS; en moda dona CARMEN i CAROLINA BOSCH; i en el sector de perruqueria i salons de bellesa LORENA DOMINGO estilista, Perruqueria MARA, Perruqueria DÉBORA CAMPOS, Perruqueria i estètica NATALIA-ARANTXA, TACTE Mª José Martínez i Bea Girbés i Salons CARLOS VALIENTE.

Per la seua banda la regidora de Comerç, Palma Egido, ha destacat la importància d’un esdeveniment ja consolidat que és un aparador per als diversos establiments de la ciutat que participen en la Passarel·la.

La Passarel·la Algemesí està organitzada per la regidoria de Comerç i compta amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerços i Serveis d’Algemesí (ACSA), l’oficina AFIC i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.