Esportiu Agility Almussafes triomfa en les últimes proves puntuables de la Comunitat amb 14 metalls

El passat cap de setmana, l’entitat va participar amb èxit en els campionats organitzats per la Reial Societat Canina Espanyola i l’Associació Esportiva d’Agilitat de la Comunitat Valenciana

El club conclou la temporada i afronta el mundial d’Agility IFCS, que se celebra a Godella del 26 al 30 d’abril, amb quatre equips classificats

Almussafes, a 28 d’abril del 2017. El passat cap de setmana, el Club Esportiu Agility Almussafes va sumar un total de 14 medalles en les proves puntuables de la Comunitat organitzades, respectivament, per la Reial Societat Canina Espanyola (RSCE) i l’Associació Esportiva d’Agilitat de la Comunitat Valenciana (ADACV). L’entitat esportiva local va aconseguir destacar amb els seus triomfs en les competicions que es van celebrar en El Puig de Santa Maria, durant la jornada del dissabte, i a Picanya el diumenge. A més, quatre equips, els integrats per José Peris i Thor, Christian Amat i Tess, Isabel Gimeno i Twitx i Isabel Gimeno i Pichu participen del 26 al 30 d’abril en el mundial d’Agility IFCS a Godella.

El Club Esportiu Agility d’Almussafes va ser el gran protagonista de les proves puntuables fixades per la Reial Societat Canina Espanyola (RSCE) i l’Associació Esportiva d’Agilitat de la Comunitat Valenciana (ADACV), que es van disputar en El Puig de Santa Maria i Picanya els dies 22 i 23 d’abril. En ambdós casos van participar diferents conjunts de l’entitat i els de la Ribera van tornar a casa amb 14 nous podis amb què despedixen una temporada immillorable.

El dissabte, 22 d’abril, el Club d’Agility La Huella va celebrar en El Puig de Santa Maria una prova puntuable per al campionat d’Espanya de la RSCE, a la que van assistir 99 participants. Després de realitzar els exercicis supervisats pel jutge, Emilio José Pedrazuela, sis van ser els calaixos als quals van pujar els ensinistradors i els seus gossos per a arreplegar les seues merescudes copes.

En la cateogría mini grau 2, Marina Domínguez i el seu ca Rony van aconseguir la plata i l’equip integrat per Ana Soto i Chloé va quedar en primera posició. D’altra banda, quant a la categoria mini, grau 3, la dupla formada per Nacho Jordán i Sweet es va proclamar segona. Eva Grau va triomfar i va obtindre el doblet amb els seus dos companys. Mentres que amb Ártax es va fer amb una medalla de plata en la categoria midi, grau 2, amb Liss es va emportar el llorer d’or en la categoria midi, grau 3.

El diumenge va ser un altre dia memorable per als ensinistradors canins d’Almussafes i els seus animals, que van tornar a demostrar que es troben en plena forma durant la novena prova puntuable per a la lliga ADACV que va organitzar el Club d’Agility Torrent en el municipi de Picanya. Esta era l’última cita de l’any, prèvia a la gran final de Moixent. Encara que el nivell del torneig era altíssim i el jutge encarregat de seguir la jornada, Francisco Alegre, va jutjar a un total de 60 equips participants, els d’Almussafes van arrasar i es van adjudicar la mitat dels 16 podis en joc.

Dins de la categoria mini, grau 2, Iván Merino (que s’ha convertit en guia de l’equip amb tan sols huit anys) i Pepa van quedar tercers. Per la seua banda, Eva Grau es va emportar dos metalls (una plata i un bronze) en categoria midi amb Liss i Ártax, respectivament. José Peris i Thor van aconseguir el llorer de bronze en la modalitat maxi, grau 3, i Marina Domínguez i Inky van véncer en la categoria performance.

Finalment, la victòria va ser apoteòsica en la cateogría mini, grau 3, ja que tots els calaixos es van tenyir del color roig que representa a l’agrupació almussafenya. Marina Domínguez i Rony van ser tercers, Nacho Jordán i Sweet es van alçar amb la plata i Ana Soto i Chloé es van proclamar guanyadores absolutes.

L’entitat d’Almussafes afronta el fi d’una temporada brillant centrada a abrigar als equips classificats per al mundial d’agility IFCS, a través de la Federació Espanyola d’Agilitat i Educació Canina, que es disputa a Godella des del passat dia 26 fins al diumenge 30 d’abril i en el que participen José Peris i Thor, Christian Amat i Tess i Isabel Gimeno, per partida doble, amb Twix i Pichu.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.