L’arquera d’Almussafes Nerea López participarà en la Conquest Cup 2017 representant a Espanya

El Club de Tir amb Arc de la localitat va competir el cap de setmana passat en el Tercer Gran Premi d’Espanya, que es va celebrar a Múrcia

L’esportista d’elit es consolida com una de les millors promeses del país i viatjarà fins a Turquia per a lluitar pel preat trofeu internacional

Almussafes, a 5 de maig del 2017. Nerea López, arquera integrant del Club de Tir amb Arc d’Almussafes, es prepara per a un nova fita en la seua meteòrica trajectòria esportiva. La jove es desplaçarà fins a la capital de Turquia, Istanbul, per a competir junt amb l’equip espanyol en la Conquest Cub 2017, trobada d’alt nivell que acollirà la històrica ciutat del 26 al 28 de maig. L’any passat, López va aconseguir un quart lloc a títol individual després d’esforçar-se per la medalla de bronze i, a més, es va fer amb la novena posició per equips acompanyada de l’arquer madrileny Sergio del Olmo.

El passat cap de setmana es va disputar el Tercer Gran Premi d’Espanya en el municipi de Sant Javier, Múrcia. Un total de set arquers de l’entitat esportiva d’Almussafes van participar amb bons resultats en el campionat, que va comptar amb una dificultat afegida a causa d’unes condicions meteorològiques adverses que van complicar en gran manera la tirada.

Els arquers Nerea López, María Gómez, Yolanda Lucha, Marcos López, Vicente Polo, Ferrán Rodrigo i Beatriz Polo es van enfrontar als seus rivals durant els distints exercicis que es van desenrotllar en la població murciana. El dissabte es van dur a terme les proves classificatòries i, a continuació, Nerea López i Yolanda Lucha van aconseguir superar les primeres eliminatòries per a passar als octaus de final disputats el diumenge. Després d’un potent enfrontament entre ambdós esportistes, finalment Nerea va eixir victoriosa i es va adjudicar una merescuda medalla de bronze en quarts de final.

D’altra banda, també van destacar les execucions de Ferrán Rodrigo, Yolanda Lucha i María Gómez. Encara que els jóvens arquers encara es troben en el seu primer any dins del grup de cadets, tots van realitzar unes actuacions brillants i es van situar, respectivament, en els llocs 15, 9 i 17 de júniors. La integrant del club de menor edat, Beatriz Polo, es va alçar amb una quarta posició en la mateixa categoria júnior dins de la modalitat d’arc compost.

La gran cita del tir amb arc va servir perquè l’esportista d’elit Nerea López es referme com una de les millors arqueres del panorama espanyol i que el nom del club siga conegut més enllà de les nostres fronteres. López centra ara tota la seua energia a preparar-se per a la Conquest Cup d’enguany, que tindrà lloc a Istanbul el quart cap de setmana de maig. Encara que en la passada edició del prestigiós campionat nacional, que reunix a participants de totes les nacionalitats durant tres intenses jornades, López es va classificar quarta a títol individual i novena en la modalitat per equips, junt amb el seu company de la selecció espanyola, Sergio del Olmo, el seu objectiu per a este 2017 és el de poder arribar, si és possible, encara més lluny.

Deixa el teu comentari