Alberic programa un cap de setmana amb múltiples activitats juvenils

Alberic, 10 de maig de 2017.La zona de la Muntanyeta i la Glorieta viuran aquest cap de setmana vinent el denominat Cap de Setmana Jove, organitzat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alberic que dirigeix Nuria Salom.

Múltiples activitats s’alternaran durant dissabte i diumenge, amb jocs juvenils, sopars populars o música en directe.

Així el dissabte, a partir de les 17 hores començaran en la Muntanyeta jocs juvenils entre els que es comptarà amb un futbolí gegant, simuladors virtuals, un rocòdrom o altres activitats que conjuminen l’activitat física i mental.

A partir de les 22 hores i en l’Avinguda Muntanyeta tindrà lloc el sopar popular i just després, amb l’arribada de la mitjanit, començarà l’actuació de la Orquestra Nexus en el mateix emplaçament.

També el diumenge hi haurà activitats juvenils, però aquesta vegada en la Glorieta. Hi haurà, a la disposició de xiquets i joves, inflables, pintacares i personatges infantils de sèries televisives. L’ajuntament ven aquests dies tiquets per a la participació. Amb tres euros es tindrà dret al sopar, amb la beguda inclosa, mentre la resta de les activitats seran gratuïtes.

A més, de forma paral•lela també esdevindran altres activitats esportives. El dissabte tindrà lloc en el Pavelló Cobert de la Muntanyeta de Alberic un macro concurs d’arts marcials des de les 9 hores, mentre ja a la vesprada se celebrarà el campionat autonòmic de diverses disciplines.

Este mateix dissabte, a les 11 i mitja del matí en el pavelló Bernat Martínez, tindrem el torneig de basquet femení, on el CB Misana Infantil Femení s’enfrontarà en un triangular al CB l’Alcúdia Femení i al CB Carcaixent Femení. Abans d’aquest torneig, a les 10:00 del matí, es realitzarà un partit amistós dels infantils masculins També dissabte, a partir de les 18 hores, començaran les proves infantils de la Volta a Peu a Alberic, que en la seua edició absoluta complirà vint-i-tres anys. La denominada Carrera de la Mona (entre els premis als participants hi haurà un “panquemado”) donarà començament a les 19 hores, amb la previsió de centenars d’atletes arribats de tots els racons del territori valencià. Seran 8.000 metres de circuit totalment urbans, en una prova organitzada per l’ajuntament que compta amb la direcció esportiva des de la regidoria de Vicent González i el club Ratatletes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.