El Putxeret’ d’Almussafes organitza amb èxit un taller de cuina saludable en família

La sessió, emmarcada en la IV Setmana de la Salut de la localitat, va reunir a 13 participants entre xiquets i adults

Els assistents al curs, que es va desenvolupar de 18 a 19:30 hores, van elaborar un menú infantil saludable complet en la seu de l’entitat

Almussafes, a 11 de maig de 2017.La IV Setmana de la Salut impulsada per l’Ajuntament d’Almussafes en col•laboració amb el teixit associatiu i nombroses empreses del municipi continua oferint als veïns una àmplia varietat d’iniciatives per a fomentar els hàbits de vida saludables. Ahir dimecres 10 de maig, entre les 18 a 19:30 hores, el Club Gastronòmic ‘El Putxeret’ va desenvolupar un taller de cuina en el qual un total de 7 xiquets i xiquetes d’entre 3 i 4 anys i 6 adults van aprendre a elaborar un menú infantil saludable complet compost per dos plats i postres.

Concretament, els assistents van cuinar una original recepta de bolets realitzats amb verdures, que imitaven la casa dels gnomos, nuggets de pollastre artesanals i mousse de macedònia. Al final de la sessió, que es va desenvolupar en la seu de l’entitat del carrer Mestre Cardona, es va repartir als participants un dossier amb les receptes completes perquè puguen tornar a realitzar-les en les seues cases. Els organitzadors agraeixen el bon acolliment obtingut amb aquesta iniciativa que continuaran oferint al llarg de l’any.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.