Pilar Moncho destaca el paper prescriptor dels sumillers dins i fora de València

La vicepresidenta del Patronat de Turisme va lliurar ahir els diplomes del I Master de Sumiller Professional Internacional organitzat per la Federació de Sumillers de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de València Turisme6

23/05/2017.La vicepresidenta del Patronat de Turisme va participar ahir en l’acte de lliurament dels diplomes del I Master de Sumiller Professional Internacional organitzat per la Federació de Sumillers de la Comunitat Valenciana (FASCV), a València Lab, amb la col·laboració de València Turisme, la Federació Empresarial d’Hostaleria Valenciana (FEHV) i Florida Universitària.

En la seua intervenció, Pilar Moncho va destacar el paper essencial dels sumillers per a oferir una destinació gastronòmica de qualitat. “Sou els millors prescriptors i ambaixadors del nostre territori, ací i fora, perquè com a professionals representeu el perfecte maridatge dels nostres vins i de la nostra gastronomia”.

La també diputada de Turisme de la Diputació de València va felicitar tots els organitzadors del primer Master de Sumiller Professional Internacional “per aquesta iniciativa que professionalitza una figura clau i essencial en el sector turístic”.

També van assistir a l’acte de lliurament Enric Lujan, director general de Florida Grup Educatiu i David Izquierdo de la Federació d’Hostaleria, entre d’altres.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.