La Casa de la Cultura de l’Alcúdia tanca la temporada de teatre amb un 96,5% d’ocupació

L’estrena mundial del darrer espectacle de La Dependent, DE SUKEI A NAIMA, aquest divendres, ha estat l’obra escollida per tancar la temporada.

El proper divendres, 26 de maig, la Casa de la Cultura de l’Alcúdia acull a les 22.30 h l’estrena mundial de l’obra produïda per la companyia alcoiana La Dependent, De Sukei a Naima, amb la que tancarà aquesta temporada de teatre.

De Sukei a Naima tracta la pèrdua, a través de les prohibicions i persecucions, de la identitat i cultura del poble morisc, a més del patiment d’una societat sotmesa que lluita per preservar la seua religió i costums.

Mitjançant tres generacions de dones es veurà l’evolució de la repressió, abans i després de l’expulsió dels moriscos de les terres valencianes.

Les protagonistes patiran l’abandó amb diferents cares i hauran d’enfrontar-se a la lleialtat vers la seua família i la seua fe. Tres moments de decisions, que marcaran la resta de les seues vides.

Amb aquesta obra es tancarà la temporada de teatre més exitosa dels 30 anys de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, amb un total del 96,5% d’ocupació.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.