Almussafes reprén aquest divendres les seues “Nits amb la cultura” amb el Duo Trumpet Brass

Els músics almussafenys Josep Peiró i Julio César Llamas oferiran un recital que inclourà temes de diferents gèneres

Llamas presentarà aqueixa mateixa jornada a partir de les 20 hores el seu llibre “Los enflaquecidos”, una novel•la de misteri amb pinzellades de ciència ficció

Almussafes, a 25 de maig de 2017. La cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes tornarà a acollir a partir d’aquest divendres 26 de maig una nova edició de la iniciativa “Nits amb la cultura”. En aquesta ocasió, s’oferirà un recital a càrrec del Duo Trumpet Brass, integrat pels almussafenys Josep Peiró i Julio César Llamas. Aqueixa mateixa vesprada, a les 20 hores, Llamas presentarà també davant els veïns de la localitat la seua última novel•la, “Los enflaquecidos”, un llibre de misteri i ciència ficció que narra la història d’un músic que decideix retirar-se durant una temporada en la seua casa de la muntanya.

“Nits amb la cultura”, la iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Almussafes per a oferir a tots els veïns de la localitat diverses iniciatives en la cafeteria del Centre Cultural, torna a la programació amb dues noves propostes, en aquest cas musicals. La primera d’elles es durà a terme aquest divendres 26 de maig a partir de les 21:30 hores. Després del sopar, per a la qual és necessari inscriure’s en el mateix establiment que acull les convocatòries i aportar 3 euros, que inclouen la beguda i les amanides, El Duo Trumpet Brass, integrat pels músics almussafenys Josep Peiró i Julio César Llamas, oferiran a partir de les 22:30 hores una actuació en la qual interpretaran diversos temes de diferents gèneres musicals, entre els quals destacaran el jazz o els pasdobles, entre uns altres.

Aqueix mateix dia, a les 20 hores, un dels dos intèrprets protagonistes de la vetlada, Julio César Llamas, presentarà en la sala de conferències de la mateixa infraestructura pública el seu nou treball literari, “Los enflaquecidos”. L’autor local, que ha publicat recentment aquesta novel•la de misteri amb pinzellades de ciència ficció, explicarà als assistents els motius que li han portat a endinsar-se de nou en l’àmbit de la literatura. En aquesta història, publicada per l’editorial Círculo Rojo, Hugo és un pianista amb un potent món interior que, cansat i angoixat pel seu gira musical nord-americana, decideix retirar-se un temps a la seua casa de la muntanya.

Les postres del sopar s’oferiran per gentilesa del mateix escriptor, en agraïment al suport rebut durant la promoció a Almussafes d’aquest nou treball literari.

Encara que la carrera professional de l’autor està protagonitzada per un intens i llarg recorregut en l’àmbit musical i docent, al llarg de la seua trajectòria s’ha introduït en l’univers de l’escriptura i la narració en diverses ocasions. Ha publicat articles pedagògics, didàctics i de musicoteràpia, alguns d’ells recollits en importants revistes divulgatives com Eufonía i ArtsEduca. A més, ha escrit altres títols, entre els quals es troben “Tres històries i tres microrrelats sorprenents de música i músics”, que també va presentar a Almussafes.

La següent cita amb “Nits amb la cultura” serà el divendres 9 de juny, vetlada en la qual s’oferirà un concert acústic a càrrec de la cantautora Lucía Sócam, qui oferirà a través de les seues cançons un homenatge a les dones de la generació del 27 aprofitant el 90 aniversari del sorgiment d’aquest corrent literari. El recital, que a més de música inclourà la lectura de poemes i textos, s’emmarca dins de la commemoració del Dia Internacional dels Arxius, amb el qual la UNESCO cerca difondre la labor realitzada pels departaments que gestionen els fons documentals en les diferents administracions.

Deixa el teu comentari