Alberic augmenta un 15 % la partida esportiva i repartirà 5.900 euros més entre els clubs

Alberic, 29 de maig de 2017.L’Ajuntament d’Alberic ha previst una important pujada en l’ajuda anual que tots els anys destina als clubs i esportistes de la localitat. Així, la partida ascendirà aquest curs fins als 44.900 euros, 5.900 euros més que en la campanya anterior, per la qual cosa moltes de les entitats veuran incrementada la subvenció que reben. A més, la regidoria que dirigeix Vicente González ha realitzat una diferenciació de clubs per a analitzar les necessitats de cadascun i així ajudar-los en funció per exemple del nombre d’integrants, independentment de si compten amb fitxes federatives o no.

El municipi alberiqueny compta amb un important teixit esportiu que tots els anys representa a la localitat en una infinitat de modalitats. Així, per exemple, rebran ajudes entitats com els clubs de pesca, caçadors, pilota valenciana, escacs, motociclisme, patinatge, futbol o bàsquet. “En el nou pressupost teníem clar que es volia plasmar la nostra aposta per l’esport i per açò hem intervingut per una doble via: la pujada de la partida en quasi 6.000 euros i l’organització més detallada dels esports perquè el repartiment siga més equitatiu i més fidedigne amb l’impacte social amb que compta cada club”, explica el regidor del rang, Vicente González, qui avança que les basses s’actualitzaran tots els anys per a que el repartiment de les ajudes siga el més ajustat a la realitat dels clubs.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari